facebook

Не так швидко, хлопчику: на українців, які зібралися виїхати за кордон, чекає ретельна перевірка

Українських чоловіків, які можуть виїхати за кордон, чекає на додаткове “завдання”

Для українських чоловіків, які планують найближчим часом вирушити за кордон, є дуже важливі новини. Справа в тому, що під час воєнного стану та загальної мобілізації виїжджати з країни можуть лише певні категорії чоловіків, однак і на цих громадян може чекати додаткове “завдання”.

Перейдемо до суті, на чоловіків, які можуть виїхати, чекає додаткова співбесіда. Прикордонники перевірять документи і за потребою порушать деякі питання.

Про це стало відомо завдяки інформації від адвоката та консультанта компанії Nota Group Антона Маринича.

За його словами, незалежно від категорії осіб, які перетинають кордон, обов’язковою умовою є перевірка документів громадян працівниками Держприкордонслужби.

На кордоні перевіряють документи, що підтверджують право тієї чи іншої людини на виїзд із країни. Також вони можуть проводити співбесіду, щоб упевнитись у правдивості наданих їм документів.

Прикордонники можуть ставити на перший погляд абсолютно звичайні питання, наприклад, запитуючи у батька трьох дітей, якому виїзд дозволено, їхні імена. У цьому випадку звернути увагу можна на те, чи плутається чоловік у своїй відповіді. Також можуть уточнювати відомості з документів про групу інвалідності та її причину.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Така співбесіда триває близько 10-15 хвилин. Основною його метою є необхідність визначити, що людина, яка виїжджає за кордон, надала правдиві документи і є всі підстави для пропуску цього в іншу країну.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Не так швидко, хлопчику: на українців, які зібралися виїхати за кордон, чекає ретельна перевірка