facebook

На Бєлгородщині йдуть бої вже за 25-кілометрів від кордону: тривога волає, дрони літають, їдуть танки. Всі подробиці, фото та відео

Бойові дії докотилися до території країни-агресора


Неадекватні рашисти перед вторгненням на територію України були впевнені, що зможуть швидко захопити нашу країну, проте все виявилося інакше. Через довгі місяці втрати окупантів досягли колосальних значень, а бойові дії перекинулися на території рф.

Повідомляється, що “Російський добровольчий корпус” пішов на штурм позицій рашистів у Бєлгородській області, і біля села Дронівка за 25 км від кордону з Україною йдуть запеклі бої.

Перелякані росіяни заявляють про безпілотники у небі, військову техніку з обох боків та роботу систем протиповітряної оборони, хоча всі чудово знають, що російське ППО – це не більше, ніж вигадка пропагандистів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Мережі з’явилося відео просування російських добровольців на броньовиках територією країни-агресора, повідомляється про штурм КПП “Грайворон” на Бєлгородщині.

Місцева влада провела екстрене засідання, але окрім невиразного бурмотіння та якихось “тривожних звісток” нічого зрозумілого ніхто від них не почув.

Інша справа – місцеві жителі, які влаштували у соцмережах неабиякий переполох. Перелякані росіяни забули про всі свої погрози та прокльони на адресу України та “загниваючого Заходу”, і запитують, чому ніхто їх не евакуює і де ж, зрештою, хвалене російське “певео”.

Ну і “вишенька на торті” – відео із салону автомобіля одного з мешканців Бєлгорода. Його приголомшило повідомлення радіо, яке він вирішив дати послухати й іншим оркам – у ньому місцевих жителів закликають негайно евакуюватися, а також запевняють, що “Бєлгород стане вільним”.

Місцева влада все ж таки вирішила викотити звернення до народу, і було б дивно, якби вони сказали щось інше – рашистів запевняють, що все показане в Мережі… “фейк і нікого на Бєлгородщині немає”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На Бєлгородщині йдуть бої вже за 25-кілометрів від кордону: тривога волає, дрони літають, їдуть танки. Всі подробиці, фото та відео