facebook

Зять та теща 22 роки займались сексом та народили трьох дітей: як їм вдалось все приховати

Через таємний зв’язок розпалися одразу дві родини.

Жінка розповіла, що її 39-річний чоловік 22 роки займався сексом з її мамою. У таємних коханців навіть народилися діти.

Про це пише mirror.co.uk.

40-річна жінка каже, що зі своїм чоловіком вона зустрічалась ще у 15-річному віці, у 17 років вона завагітніла і тоді пара одружилась та переїхала жити до батьків нареченої – у сусідній будинок.

Вона розповідає, що народила уже чотирьох дітей та вагітна ще однією, а у їхніх стосунках з чоловіком ніколи не було проблем. Проте одного разу жінка повернулась із відпочинку та застала своїх чоловіка та маму у ліжку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я зайшла до спальні і побачила, що моя мама займається сексом з моїм чоловіком. Мама закричала на мене, щоб я забиралася з “їхньої” спальні, що ще більше мене шокувало. На жаль, моя старша донька також була вдома у своїй спальні в іншому кінці будинку, готуючись до вечірки. Вона вибігла і стала свідком того, як моя гола, крім простирадла, мама вибігла з нашого будинку по сусідству з її будинком і грюкнула дверима”, – згадує зраджена жінка.

Тоді жінка вирішила відверто поговорити зі своїм чоловіком і він зізнався їй, що коли йому було 18 років, він почав таємно займатись сексом з тещею. Це було щонайменше раз на місяць протягом 22 років.

Тоді вона про все розповіла і своєму батьку, а той вигнав свою дружину з дому. Також тест ДНК показав, що троє молодших синів жінка народила від свого зятя.

Тепер родина розпалась, а зраджені батько та донька хочуть продати обидва будинки, щоб переїхати жити до нового міста.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зять та теща 22 роки займались сексом та народили трьох дітей: як їм вдалось все приховати