facebook

Україну накриє сильними дощами, мокрим снігом та холодом: синоптик Діденко попередила про погоду на середу, 8 листопада

За повідомленням синоптика Наталки Діденко, завтра – 8 листопада, в Україні прийде циклон з атмосферними фронтами. Саме вони спричинять сильні дощі майже по всій території країни.

А тому, 8 листопада, в Україні сіро, мокро, хмарно. Лише південний схід, Крим, Запоріжжя та Донеччина проживуть цей день в полоні сухої погоди. Але найбільше не пощастить Карпатам – в цьому регіоні похолодання спричинить мокрий сніг.

Температура повітря очікується відчутно низькою. На заході країни, півночі, а також в центральних областях стовпчики термометрів покажуть вдень лише +7 – +12 градусів. На сході похолоднішає завтра тільки на Харківщині, а от Донеччина та Луганщина поки збережуть тепло в межах +12 – +16 градусів. Найтепліше, як завжди, на півдні країни – +16 – +20, а в Криму та в південній частині Одещини навіть +20 – +22 градуси в повітрі. Контраст вражає: в одних +7, а в інших +22.

Таке похолодання вже в четвер пошириться всією країною. А от більш морозно градуси знизяться вже в другій половині листопада. Тож насолоджуємося прекрасною, осінньою порою 2023 року.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Україну накриє сильними дощами, мокрим снігом та холодом: синоптик Діденко попередила про погоду на середу, 8 листопада