facebook

Різке похолодання, спека та сильні грози: синоптик Діденко дала погоду областями на п’ятницю – скрізь різна

Прогноз погоди в Україні на п’ятницю, 16 червня


В останній робочий день тижня на українців чекає різноманітна погода. Детальний прогноз опубліковано на facebook-сторінці синоптика Наталки Діденко.

Зокрема, це стосується насамперед температури повітря. Тоді як в одних регіонах буде комфортна для літа температура, в інших областях вже встановиться справжня спека.

Синоптик написала, що похолодання чекає мешканців західної області України, де очікується в межах +17…+22. Але при цьому у Хмельницькій та Тернопільській області буде трохи тепліше – +20…+24.

При цьому, найвища температура очікує на жителів південних регіонів України – в районі від +24 до +29. А у східних областях прогнозується +22…+25. У північних та центральних областях України синоптик обіцяє від +23 до +27.

День не обійдеться без опадів, правда не по всій країні. Зокрема, Діденко попереджає про дощ із грозою, а місцями й про зливи мешканців західних областей України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вона попередила туристів, що якщо вирішать вирушити в гори, варто стежити за прогнозом погоди й краще не наражати своє життя на небезпеку і не вирушати в похід.

Також локальні дощі можуть відбутися у східних областях України, у Приазов’ї. На решті території України має протриматися весь день суха та сонячна погода.

У столиці України – м. Київ у п’ятницю, 16 червня опадів не очікується. При цьому протягом дня повітря прогріється до комфортних температур – +25…+27.

Із встановленням сухої погоди влітку зростає небезпека виникнення лісових пожеж. Тому, українців просять відпочиваючи на природі якщо і розпалювати багаття, то дотримуватись усіх заходів безпеки. Виїжджаючи, переконайтеся, що загасили вогонь і немає вогнищ, щоб не сталося подальше займання. Пам’ятайте, що природу та екологію потрібно берегти.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Різке похолодання, спека та сильні грози: синоптик Діденко дала погоду областями на п’ятницю – скрізь різна