facebook

Дівчата з нашого таємного списку чудо які гарні

«Ну що, дівчат кличемо?» – запитує Валера. «Кличемо!» – радісно відповідаємо ми.

Валера дістає записник. Відкриває на останній сторінці. Там у нього дюжина номерів, суцільно дівочі імена, без прізвищ. Валера починає відразу з першого, це якась Таня. «Алло, Тань, привіт! Це Валера, ага. Давно не бачилися. А ми тут з друзями сидимо випиваємо. Може, приїдеш? Та ладно – пізно! Нормально! Ні? Ну не пропадай, дзвони.»

Далі була Лєна. Валера задумався: «Лєна? Хм. Взагалі не пам’ятаю, хто це. Ну яка різниця, дзвоню!». Загадкова Лєна була б не проти, але вже сиділа в іншій компанії. Потім слідували Катя, Свєта, Оля. Всі відмовлялися: комусь рано вранці на роботу, а комусь хотілося бачити лише Валеру, без нас. Ми вже зажурилися. Тільки Валєра був налаштований оптимістично. «Знайдемо, мужики! Що ми, в 10 вечора не знайдемо дівчат? – і відразу в трубку: – Алло, Рита? А це Валера, ага»

Коротше, Рита погодилася приїхати, і навіть з двома подружками. «А раптом вони страшні?» – запитав хтось із нас. Валера посміхнувся: «А ми ще виn’ємо!»

Це було давно, дуже давно. П’яnка трапилася раптово, компанія зібралася строката, але одні мужики. Потім двоє поїхали, двоє наnилися, заснули, нас залишалося троє бійців. І ще багато вина, якe хтось привіз в каністрi. Нам стало дуже нудно без дівчат. І на цей випадок у досвідченого Валери і була остання сторінка записника.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Валера – не якийсь особливий, непрофесійний донжуан. Майже у будь-якого нормального чоловіка є така заповітна сторінка. Таємний список дівчат, які завжди не проти кинутися серед ночі чoрт знає куди, щоб добре відпочити. Так, тепер вони заховані десь в глибині телефону і можуть бути зашифровані: щоб дружина не здогадалася. Дружини ж люблять крадькома перевіряти телефон чоловіка.

Але коли на місто опускається ніч, а ти сидиш в компанії мужиків – саме час діставати цей список. (До речі, той самий Валера був теж одружений, і дружина у нього була красунею. Але хто запрошує на парубочий вечір дружину?)

Або коли дружина їде, скажімо, на дачу або до мами в провінцію, а ти один у великому місті і хочеться культурно провести дозвілля – треба дзвонити цим дівчатам. Вони активні, веселі, сміються будь-якому жарту і здатні дуже багато виnити. Вони хвацько танцюють і просять включити ще раз «ту пісню». Якщо їм оплатять таксі – вони будуть раді, але можуть і самі. Тому що ці дівчата живуть безтурботно і радісно.

Тільки зовсім вже тупі чоловіки сn’яну відправляться кудись вулицями, саун та закликом – там шукати незрозуміло кого. Ні, правильні джентльмени завжди запрошують своїх, перевірених, однозначних. З таємного списку.

Мені сподобався досвід Валери. І, звичайно, я вирішив обзавестися таким же списком. Чергових подружок, пустотливу швидку допомогу. Дуже корисна річ для чоловіків, повних сил і завзяття. Це зараз я тихий, сумирний і вірний, а в молодості був лише один девіз: більше чаду за один вечір. Вино і дівчата без зупинки – ось що головне. Інше не важливо.

І вони приїжджали. Вони кидалися у вир нічних пригод. Одна не зможе, друга відмовиться, а третя неодмінно приїде. Головне – список побільше і бажано пам’ятати їх обличчя.

Втім, одного разу трапився у мене казус з такою дівчиною з таємного списку.

Якось я залишився на тиждень один. І насамперед телефоную Діні. Кароока Діна була взагалі унікальною дівчиськом. Інші з мого списку могли підвести, не приїхати. Так і чому не бути у дівчини інших справ? Але Діна. О, Діна завжди була рада прибігти. Їй можна було не дзвонити рік. Сама вона мене ніколи не турбувала. А потім раптом набереш: «Привіт, це Льоша. Може, приїдеш?». Діна хмикати і відповідала: «Ти знову один?»

Ні, я не приховував від неї, що одружений. І не обіцяв їй одружитися. Ми просто веселилися на пару. З дівчатами з таємного списку завжди дуже легко, вони не задають зайвих питань, вони нічого не вимагають.

Але саме в той вечір трапився облом. Вперше Діна була зайнята. І тоді я набрав Аллі. Юна Алла була секретаркою в тому місці, де я працював. З Аллою у нас тільки починався роман, я не розраховував, що вона раптово прикотить. Але вона погодилася, я навіть трохи не впустив трубку. І побіг в магазин за італійським вином.

І коли вже ми з Аллою лежали на просторому дивані, стомлені, задумливо дивлячись на люстру, мені раптом прийшов смс: «Їду!». Це була Діна. Дівчата з таємного списку все-таки – найвірніші і надійні. Але інтрига ставала небезпечною. Тепер мені залишалося або швидко розвернути Діну на півдорозі, або якось пояснити Аллі, чому серед ночі до мене ввалюється іскрометна брюнетка в мiні.

Але я вибрав третє. Я відправив Аллу додому на таксі. Під якимось витонченим приводом. А вже через годину ми розглядали ту ж люстру, але вже з Діною. Невгамовною і відданою Діною. Прекрасна видалася ніч. Діна тільки запитала, оглянувши келих з чужою помадою на краю: «Здається, ти вже непогано відпочив?». Я посміхнувся, нічого не відповів. Діна більше нічого й не питала.

Дівчата з нашого таємного списку чудо які гарні. Ми завжди їм вдячні, хоча довго не бачимо. Але одного разу відбувається жaxливе. Ти їй дзвониш. Або пишеш: «Пора побачитися! Прямо сьогодні!» А вона раптом відповідає: «Не можу, вибач. Я вже заміжня”. Це неминучий результат. Ти сумуєш, але недовго. Тому що в таємному списку давно вже є свіжі імена. Адже список треба регулярно оновлювати і омолоджувати, інакше навіщо він взагалі потрібен.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дівчата з нашого таємного списку чудо які гарні