facebook

7 трюків професійних моделей, які допомагають їм мати бездоганний вигляд

У кожного професіонала є свої лайфхаки, які відомі лише його колегам і то не всім. Ми вирішили дізнатися секрети моделей, які допомагають їм виглядати так добре і на подіумі, і в звичайному житті. Впевнені, що вони допоможуть і вам розкрити в собі Жизель Бюндхен або як мінімум просто приємно провести час, доглядаючи за собою.

1. Від другого підборіддя

Листування з агентами у популярних моделей припиняється тільки на кілька годин сну, а положення тіла під час використання смартфона дещо відрізняється від звичного. Дівчата злегка притримують підборіддя рукою і це не тому, що вони завжди кокетливо позують. Ледь торкаючись підборіддя, рука не дає йому опуститися і послабити тонус м’язів шиї.

Ця звичка дозволяє не тільки позбутися від дискомфорту в комірцевій зоні наприкінці дня, але і попередити появу другого підборіддя. Головне – не класти підборіддя на долоню повністю, а тільки позначити рукою лінію, нижче за яку голова не повинна опускатися.

2. Від слідів тонального крему на одязі

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Під час переодягання помічники накидають хустку на голову моделі, накриваючи її обличчя. І це не для того, щоб дівчина не соромилася перед натовпом костюмерів. Хустка допомагає не забруднити дизайнерський одяг тональним кремом й іншою косметикою. У нас, на жаль, немає помічників, які збирали б нас на роботу, коли ми дуже запізнюємося. Але, погодьтеся, вміння пролізти в білосніжну футболку за секунду і не залишити слідів – безцінне вміння.

До речі, в Південній Кореї і Японії цей лайфхак масово використовують магазини жіночого одягу. Дівчатам видають пакети з грубого матеріалу, щоб макіяж не залишав слідів на речах.

3. Доглянута і сяюча шкіра

Ефект ідеальної шкіри тіла моделі Victoria`s Secret створюють за допомогою лосьйону з шиммером (світловідбивальними частинками). Купувати такий спеціально немає необхідності. Такого ж ефекту можна досягти, якщо насипати в свій звичайний крем для тіла трохи хайлайтеру або тіней для повік. Головне – щоб блискітки в них не були занадто великими, якщо ви, звичайно, не хочете сяяти так, щоб вас було видно з космосу.

4. Не вмиватися

Того, що в повсякденному житті моделі не користуються декоративною косметикою, вони не приховують. Але мало хто знає, що багато хто з них ще й не вмиваються звичайним способом. Мильні засоби знімають не тільки макіяж, але і природний захисний шар шкіри. А їй і так дістається від важкої професійної косметики. Дбайливий спосіб очистити обличчя – використовувати засіб для зняття макіяжу, спеціальні серветки, очищувальну або гідрофільну олію, яка потім змивається тоніком.

У численних відрядженнях моделі часто використовують замість тоніка звичайну питну мінеральну воду. За складом вона мало чим відрізняється від термальної води у вигляді спрею, яка коштує чимало, а ефект на шкіру чинить такий самий.

 5.Ідеально гладкі ноги

Гладенькі ноги як в рекламі – не результат новітніх технологій депіляції, а старий перевірений спосіб, яким не нехтують моделі світового рівня. Перш за все ноги потрібно гарненько потерти будь-яким скрабом, потім поголити звичайною бритвою, після чого знову пройтися скрабом і поголити ще раз.

Після цієї процедури з ніг будуть зісковзувати і метелики, і шовкові хустки, а результат протримається в два рази довше, ніж після звичайного гоління. Головне – не забувайте про зволоження шкіри.

6. Універсальна білизна

За один показ або фотосесію треба продемонструвати кілька різних речей і звичайно моделі не встигають підбирати нижню білизну під кожну з них. Комплект білизни повинен бути максимально наближений до відтінка кольору шкіри, тоді він підійде до будь-якого одягу. Те ж правило діє при виборі кольору лаку для нігтів. Тілесний підходить до всього.

7. Невидимий макіяж

На кастинг моделей повинна прийти ненафарбованою, щоб замовник зміг оцінити зовнішність кожної дівчини об’єктивно. Однак, багато з дівчат все ж вдаються до деяких хитрощів, щоб виглядати трішки яскравіше і свіжіше.

Щоб приховати недоліки шкіри, потрібно використовувати тільки консилер без тону і добре його розтушувати. Помаду наносять рухами пальців, її колір повинен бути трохи темнішим за відтінок губ. До речі, цю ж помаду можна використовувати замість рум’ян.

А на завершення натурального макіяжу моделі втирають невелику кількість блиску для губ в зону вилиць замість хайлайтера. Він поглинається шкірою, не залишаючи видимих слідів на ній, але створюючи при цьому ефект здорового сяйва шкіри.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

7 трюків професійних моделей, які допомагають їм мати бездоганний вигляд