facebook

Знову будинки опиняться на дні? Екстрасенс Макс Гордєєв попередив українців про масштабне підтоплення

За словами мольфара, у зоні ризику практично вся країна

Макс Гордєєв, скріншот: YouTube
вчора, 23:50
Відомий український енергетичний практик, переможець “Битви екстрасенсів”, а також мольфар Макс Гордєєв, який уже неодноразово передбачав небезпеку “великої” води, заявив, що цього разу у зоні ризику практично вся Україна.

Макс Гордєєв повторився, він сказав, що зараз окупанти можуть вдарити по будь-якому об’єкту. Також Макс додав, що потрібно зараз особливо уважно ставитись до стихії води, бо країні загрожують масштабні потопи.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру від Макса Гордєєва у мережі YouTube.


Ще в березні 2023 року Макс Гордєєв передбачав стихійні лиха. І його прогноз таки здійснився – 6 червня окупанти підірвали Каховську ГЕС, внаслідок чого було затоплено багато населених пунктів. Не обійшлось і без загиблих.
Раніше мольфар говорив, що ЗСУ насамперед звільнять Херсон. Після його передбачення стало відомо, що ЗСУ завдали удару по Антонівському мосту на Херсонщині, який є ключовим елементом поставок для російських підрозділів через Херсон.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Також він казав, що є багато людей, які мріють знищити Кримський міст. І після цього передбачення українці дізналися новину – у Криму “бавовна”. До речі, астролог Влад Росс також поділяє думку Макса Гордєєва. Він каже, що незабаром ми вже відкриємо пляжний сезон на півострові.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Знову будинки опиняться на дні? Екстрасенс Макс Гордєєв попередив українців про масштабне підтоплення