facebook

8 порад, як пережити важкі часи

Інколи нам здається, що ми опинились в безвихідній ситуації і все, що залишається, — це просто опустити руки. Але пам’ятайте, з кожної ситуації є вихід. І все, що вам потрібно — це навчитись правильно мислити.

Ви втратили роботу? Кохану людину? Розірвали близькі стосунки?

Чи, можливо, зіткнулися з морем болю і боротьби?

Інколи в житті відбуваються події, які ми не планували, вони можуть створювати певні незручності або й докорінно змінити все. І в таких випадках дуже часто нам здається, що це кінець, що ми опинились в безвихідній ситуації і все, що залишається, — це просто опустити руки.

Але пам’ятайте, з кожної ситуації є вихід. І все, що вам потрібно — це навчитись правильно мислити.

Ви не можете вгамувати шторм, тому припиніть намагатися. Все, що ви можете зробити, це заспокоїти себе. А шторм пройде.

Timber Hawkeye

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сьогодні ми пропонуємо вам 8 простих нагадувань, які допоможуть вам пережити важкі часи. Якщо вам коли-небудь прийдеться проходити через самісіньке пекло, згадайте про них, вони допоможуть вам вистояти в цій боротьбі.

1. Це теж мине

Незалежно від того, з якими труднощами вам довелось зіткнутись, пам’ятайте, вони пройдуть. Все змінюється. Використовуйте набуті знання в своїх інтересах. Хороші часи проходять, погані часи проходять.

2. Ви переживали набагато гірші часи

Якщо ви роздумуєте над своїм життя, то ви справжній майстер стійкості та виживання. Вам довелося знову і знову переживати важкі часи, стикаючись з проблемами, і, незважаючи ні на що, ви все-таки знайшли вихід.

Якщо ви робили це в минулому, то зможете зробити це і зараз.

Нагадайте собі, що у вас є досвід вирішувати проблеми, ви — боєць, тому все подолаєте, просто не здавайтесь.

3. Зараз з вами все гаразд

Ви можете почуватись розбитими через певні проблеми, але спробуйте сприймати їх частинами. В цей момент ви вільні, вам нема про що турбуватись. Тому наповніть його повітрям (момент) та залиштесь в ньому на трішки, не відчуваючи занепокоєння через те, що сталось, чи через те, що може статись.

4. Звільніться від очікування та контролю

Інколи причиною стресу стають не самі події, які відбулись, а той факт, що все відбувається не так, як ми хочемо.

Кожен з нас очікує чогось від життя. Ми вимагаємо певних наслідків та результатів. Ми створюємо часові рамки, бажаючи чогось. На жаль, життя не виконує усіх наших забаганок. Тому навчіться жити без певних очікувань. Таким чином ви будете менш схильні до стресу.

Повірте, все буде складатись краще, навіть якщо відбуватиметься не так, як ви цього хотіли.

5. Вчіться на уроках, які вам дає життя

Ви не в змозі зараз щось зробити з певними обставинами, але ви можете винести з них урок і скористатись ним в майбутньому.

Є уроки, які продовжують з’являтись у вашому житті, але ви не брали їх до уваги? Чи вчить вас життя відпускати щось або когось, що приносить шкоду вам? Чи вчить вас життя приймати зміни?

Життя схоже на клас.. уявіть, що воно готує вас до великого екзамену.

6. Все налагоджується

Найтемніші години завжди перед світанком. Коли здається, що все просто жахливо, пам’ятайте, погані часи не вічні. Ви не можете рухатись до самого дна. Найгірше вже позаду. Залишайтесь оптимістично налаштованими, адже ваша ситуація може змінитись лише на краще.

7. Чим сильніше падіння, ти вищий зліт

Чим більші будуть ваші невдачі, тим краще ви зрозумієте життя.

Ви помітили, що найбільш успішні люди в світі — це ті, хто не один раз стикався з невдачами? Якщо помилка — це показних успіху, приготуйтесь до кращих часів в майбутньому.

Біль і боротьба допоможуть вам рухатись вперед до чогось кращого. Чим болючіше ви впадете і чим нижче опуститесь, тим більше простору ви матимете, щоб піднятись.

8. Момент пробудження

Ви можете залишатись в ліжку, але здолавши високі хвилі навчитись більшого.

Коли вас щось турбує, ви можете прокинутись з певними рішеннями, з готовністю робити вибір кожен день. Ви можете побачити, чи живете власним життям, чи чужим. Коли ваше життя розбите, ви можете вносити в нього зміни.

Розуміння того, що все в житті не так, може змотивувати вас вжити конкретних заходів.

Отож, пам’ятайте: невдача — це не завжди те, що ви думаєте. Ви можете зробити кілька кроків назад, щоб потім здійснити великий стрибок вперед. І скоро ви зрозумієте, що життя просто готувало вас до зустрічі з чимось набагато кращим.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

8 порад, як пережити важкі часи