facebook

Погода божеволіє і лякає навіть синоптиків: коли в Україні почнеться різке потепління

Актуальний прогноз

 

Погода підкине випробування українцям
Початок тижня розпочався з похолодання і навіть в окремих регіонах країни з дощу зі снігом. Але незабаром погода знову має змінитись. Народний синоптик Станіслав Щедрін у своєму Telegram-каналі назвав дати зміни погоди.

За даними Щедріна, вже з четверга, 14 березня погода почне змінюватись, але потепління розпочнеться в країні з 16 березня. Він обіцяє, що у більшості регіонів стовпчики термометра вже показуватимуть від +12 до +15 у денний час. Крім того, у західних та південних областях України буде ще тепліше – від +15 до +17.

Тобто поки на поточному тижні погода божеволітиме. Вже у вівторок, 12 березня, у низці регіонів України випав мокрий сніг. У західних областях також синоптики попередили мешканців про сильний вітер із поривами в 15-20 м\с.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зокрема фото засніжених вулиць виклали мешканці Черкаської, Житомирської, Київської області. За прогнозом Укргідрометцентру, також опади у вигляді дощу, можливо, з мокрим снігом варто очікувати й мешканцям Херсонської, Вінницької, Житомирської, Одеської областей.

Опади можливі, за словами синоптиків, у найближчі дві доби. Також суттєво вночі опуститься температура повітря у західних областях до -7, а на решті території України – до -8.

Зокрема в Уманському районі Черкаської області вже випав невеликий сніг. За словами начальника Черкаського обласного гідрометцентру Віталія Постриганя, сніг випав унаслідок прояву атмосферних фронтів циклону “ELFI”. Він зайшов на Черкащину із південного заходу Європи.По всій області внаслідок циклону очікується хмарна з невеликими опадами погода. Крім того, дискомфорту та відчуття холоду надаватиме підвищена вологість повітря та поривчастий вітер.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Погода божеволіє і лякає навіть синоптиків: коли в Україні почнеться різке потепління