facebook

В Україну повертається сильна спека: синоптик назвала точні дати, коли вдарить +35°

Серпень в Україні також почнеться зі спекотної погоди.


Найближчими днями в Україні збережеться мінливий харакетр погоди. З середини тижня опадів стане менше, а на вихідних подекуди повернеться спека до +35°. Про це в коментарі NV розказала синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха.

За її даними, з 27 липня на зміну полю зниженого тиску надійде чергове поле високого тиску. Завдяки цьому буде переважно без опадів, лише 30 липня у правобережній частині, а 31 липня на лівобережній очікуються короткочасні грозові дощі. Температура вночі очікується на рівні +12°…+18°, на півдні – до +23° та трохи вище. Вдень повітря прогріватиметься до +25°…+31 у більшості областей.

“У південній частині, а 29-30 липня також і у східних областях очікується +28…+35. Це тоді буде найспекотніше”, – відзначила синоптик.

За її даними, захід та північні області залишатимуться в межах +21°…+27°.

Погода у серпні – прогноз синоптика
Синоптик уточнила, що прогнозів на серпень ще немає, але “за сьогоднішніми розрахунками, саме перші дні серпня, буквально 1-2 числа переважатиме поле високого тиску. Тобто це переважно без опадів. І, відповідно, температурні показники вже будуть дещо вищими: +30 і вище буде не тільки по півдню, а і по решті областей”, – розказала вона.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Україну повертається сильна спека: синоптик назвала точні дати, коли вдарить +35°