facebook

Велика небезпека для України: орки готують нові масові обстріли – подробиці

Окупанти в майбутньому можуть знову завдавати масованих ударів по містах

Рашисти продовжують кошмарити мирні міста України, і тепер путінські голодранці готуються до певних маневрів та можуть готуватися до майбутніх атак. Про це в ефірі національного телемарафону розповіла керівниця об’єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

Вона зазначила, що активність російської тактичної авіації на південному сході була потужною – це може вказувати на те, що орки “збирають розвідувальні дані та можуть готуватися до потужних атак на майбутнє”.

Гуменюк додала, що ймовірно посилення присутності ракетоносіїв флоту рф в морі за дві-три години, але в пунктах базування вони повністю готові.

Вона також заявила: “Є практика, що окупанти б’ють з бухт. Хоча це дуже небезпечно і для самого ракетоносія, і для кораблів, що знаходяться поруч. Але таку практику вони застосовують”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами Наталії Гуменюк, окупанти намагаються підтягнути рівень обстрілів по Правобережжю до минулої доби, “коли їм вдавалося максимально активно бити”.

Вона резюмувала: “Вони зазнають снарядного голоду — хоча виходять на рівень 50-60 обстрілів на добу. Вони доводили їх майже до 30, коли не було чим. Зараз знову активізуються. Херсону цієї ночі діставалося дуже потужно”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Велика небезпека для України: орки готують нові масові обстріли – подробиці