facebook

Астролог Яна Тимощук: У серпні Росія намагатиметься наступати

Астролог Яна Тимощук в інтерв’ю УНІАН розповіла, що чекає на українців у серпні, чи готує Путін нам нові пастки, як пройде День Незалежності України, та у яких напрямках можуть просунутися ЗСУ.

Яно, дайте, будь ласка, прогноз на серпень. Що на нас чекає?

По-перше, випадає карта “Колісниця”, яка говорить про те, що буде пришвидшення бойових дій, проте через сильне протистояння. Карта “Смерті” говорить про великі втрати серед людей та руйнування житлових комплексів, цілих масивів.

По-друге, “П’ятірка пентаклей” вказує на втрати через те, що у нас недостатньо ресурсів. Тому ми будемо змушені займати більш захисні позиції. Битви відбуватимуть у морі та за морем. Запорізький напрямок буде достатньо складним. Контрнаступ ЗСУ продовжуватиметься, проте не все заплановане може здійснитися.

Крім того, у першу декаду серпня постане питання влади, союзу, партнерства, землі. Може бути конфлікт між народом і владою. Друга декада місяця принесе нам нереалізацію певних планів, буде супротив. Актуальним буде питання переговорів, проте вони будуть таємними, за кордоном. Третя декада принесе нам удачу, процвітання та обнулення. Таке відчуття, що ми все почнемо спочатку. Нам потрібно буде розробити якусь нову стратегію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Загалом ми рухаємося не так швидко, як хотілося б. Серпень покаже сильні протистояння, в результаті яких будуть великі втрати з обох сторін. Люди евакуюватимуться з багатьох міст.

Чи готує Росія нам якісь пастки?

Я бачу, що країна-агресор намагатиметься наступати. На деяких напрямках більш активно, на деяких – ні. Окупанти намагатимуться взяти якісь населені пункти, проте у них недостатньо ресурсів, щоб здійснити це на сто відстоків.

Також варто побоюватися “прильотів”. До речі, саме вони можуть змінити хід подій, проте не так критично.

Які міста перебувають у найбільшій небезпеці та яких дат варто боятися?

В першу чергу окупанти намагатимуться знищити інфраструктуру, тому в плані наступу буде ситуація “стінка на стінку”. Ми зійдемося у серйозному протистоянні. Перша декада місяця, як я вже казала, буде найнебезпечнішою. 4, 7, 8 серпня принесуть українцям страх, біль і страждання. Далі ситуація трохи пом’якшиться.

Однак все одно дуже обережними варто бути мешканцям Івано-Франківська, Львова, Сум, Києва, Дніпра і Дніпропетровської області, Херсонської області та Кривого Рогу. Небезпека чекає і на всі прибережні зони, у тому числі на Одесу. Поки там спокійно не буде.

Також дуже “фонить” Донецька область. Карти вказують на те, що окупанти можуть наробити шкоди об’єктам, пов’язаним з водою. Тому там будуть певні проблеми.

Здається, найбільше українці наразі бояться 24 серпня, Дня Незалежності України. Всі ми знаємо, що Путін обожнює свята та наносить ракетні удари саме у ці дні.

Що стосується 24 серпня, то я бачу, що Росія дійсно направить ракети на Україну, проте під найбільшою загрозою перебувають якісь станції. Також будуть сильні втрати в емоційному плані, на українців чекає “струс”. Але якоїсь масштабної катастрофи я не бачу.

Крім того, карти Таро показують, що цього дня буде певне об’єднання. Я так розумію, що якісь три країни об’єднаються задля допомоги Україні.

Скажіть, чи будуть цього місяця якісь перемоги у нас?

По-перше, карти вказують на те, що цього місяця возз’єднаються сім’ї. Тобто ті, хто довго були в розлуці, нарешті зможуть зустрітися та знову бути разом. Також вирішиться ситуація з ЗАЕС, там відбуватимуться якісь поворотні події, які підуть нам на користь.

Ба більше, будуть перемоги, пов’язані з зерновою угодою. Тому можете забути про всі “лякалки” щодо можливого голоду. В цьому плані у нас все буде гаразд.

Також ЗСУ просуватимуться на південному напрямку. Ми почнемо активно відвойовувати ті території, які наразі контролюють загарбники. Загалом все буде стабільно, але важко.

Яно, можете потішити прогнозом щодо закінчення війни?

Розумієте, мені випадає карта “Мир”, яка вказує на те, що все залежить саме від миру. Наша сила в допомозі з боку інших. Що стосується саме періоду закінчення війни, то тут не все так однозначно.

В жовтні-листопаді 2023 року може припинитися вогонь, але це буде просто пауза у бойових діях. Згодом вони продовжаться. Ще протягом року ми боротимемося за наші території та за наших людей. Поки немає чіткої карти по повноцінному завершенню війни.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Астролог Яна Тимощук: У серпні Росія намагатиметься наступати