facebook

«Завод дебілів під назвою «Чому не державною?»: Блогерка обізвала жителів Заходу України

Ще раніше вона зізналася, що продовжує слухати російську музику, «бо ніхто не має права вказувати, якою мовою розмовляти і яку музику слухати».

Блогерка Анна Алхімова вважає жителів Заходу України дебілами. Вона виклала у сторіз репост відео, у якому написано, що жителі Заходу України – це завод дебілів під назвою «Чому не державною?».

На її думку, це смішний жарт, втім не усі підписники оцінили такий гумор. Додамо, що кількість фоловерів в її інстаграмі налічує понад 600,5 тисяч людей.

Одіозна блогерка Алхім і раніше потрапила у скандал після того, як в сторіз своєї сторінки в Instagram розмістила інформацію про те, що в певних лікарнях Дніпра перебувають військові, яким потрібна допомога.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За декілька годин після цього російські окупанти завдали удару по лікарні у Дніпрі. Після цього Алхім звинуватили в тому, що саме вона своєю сторіз скорегувала удар по лікарні.

Ще раніше вона зізналася, що продовжує слухати російську музику, тим самим спонсоруючи країну-агресора, в тому числі армію окупантів. Таку заяву вона зробила в подкасті з Олександром Волошиним. За її словами, ніхто не має права вказувати, якою мовою розмовляти і яку музику слухати.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

«Завод дебілів під назвою «Чому не державною?»: Блогерка обізвала жителів Заходу України