facebook

23-річний українець убuв лікаря, але вину на себе взяв його друг – копи не одразу зрозуміли, у чому справа

Поліцейські розслідували справу, під час якої молодий хлопець сильно побив лікаря та втік.

У Національній поліції Закарпатської області розповіли про вбивство, скоєне 23-річним хлопцем… просто посеред вулиці.
Він сильно побив 29-річного чоловіка, лікаря, який помер за тиждень у лікарні. І, що найцікавіше, він взяв провину його друг.

Все сталося, за даними слідства, в такий спосіб — сталася сутичка, в Ужгороді, на вулиці Баб’яка між водіями Touareg та Skoda. Камери спостереження зафіксували момент жорстокого побиття водієм Volkswagen іншого чоловіка. Той знепритомнів, а підозрюваний втік з місця злочину.

Потерпілого госпіталізували, він перебував у тяжкому стані. У ході розслідування 24-річний чоловік зізнався, що вчинив бійку. Але незабаром з’ясувалося, співробітниками кримінальної поліції, після низки оперативних заходів, що були дані помилкові свідчення.
“Вони встановили справжнього фігуранта справи: ним виявився 23-річний мукачівець. Підмовивши знайомого, зловмисник намагався уникнути відповідальності”, – заявляють правоохоронці.

У результаті вже справжнього винного зуміли затримати за статтею частину 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) УКУ, крім цього, — ч. 3 ст. 135. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі, якщо він ще не знайде можливості уникнути провини. Але винним хочуть визнати і його друга, який намагався взяти він провину (ч. 1. ст. 384).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Загиблим виявився Іван Турок – лікар Мукачівської Центральної Районної Лікарні. У нього залишилася дружина та однорічна дитина.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

23-річний українець убuв лікаря, але вину на себе взяв його друг – копи не одразу зрозуміли, у чому справа