facebook

“Україна помститься за обстріли “бавовною” у Криму”, – мольфар Макс Гордєєв

Мольфар Макс Гордєєв в інтерв’ю УНІАН розповів, на що нам чекати у вересні, які міста опинилися у зоні ризику, чи буде у наступному місяці припинення вогню, та чи справді помер засновник ЧВК “Вагнер” Євген Пригожин та чи чекає найближчим часом така ж доля на Путіна.

Максе, що чекає на Україну у вересні? Які події відбуватимуться?

По-перше хочу сказати, що дуже уважними потрібно бути 1, 5-7, 12, 14, 17, 20-24, 27, 29-30 вересня. 1 вересня буде найскладнішим днем як на фронті, так і загалом ситуації в Україні. Місяць доволі небезпечний, але менш, ніж серпень. Я бачу, що Росія зараз намагатиметься затримувати війну, тому небезпеки будуть схожі на американскі гірки – будуть пікові дні та дні, коли не буде жодної тривоги.

Також я бачу проблеми з технікою. Через це ми не можемо рухатися швидше. У зв’язку з цим глобальних перемог чекати не варто, але постійно відбуватимуться якісь події, які змінюватимуть хід війни на користь України.

Ви назвали найнебезпечніші дні вересня. Тобто саме у ці дати можуть бути обстріли?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Так, під найбільшою загрозою зараз Чернігів, Дніпро, Харків, Київ, Одеса, Херсон. В Запоріжжі буде надскладна ситуація. В цілому кожного тижня може бути подібна ситуація, яка нещодавно була у Чернігові. Зараз окупанти максимально нагнітають та роблять так, щоб ми зупинили війну. Тобто вони виснажуватимуть наше ППО.

Також щодо обстрілів можу сказати, що “випадають” майже всі регіони, однак південь більш активний – знову таки Запоріжжя, Херсон, Донецьк, Луганськ. І, звичайно, центр. Вони намагатимуться проривати Київ. У вересні буде дуже важко.

Але варто сказати і про те, що наступного місяця буде “бавовна” у Криму. Тому людям з півострова, які читають зараз це інтерв’ю, хочу повідомити, що на вас також чекають неприємності.

Коли ми повернемо Крим?

Просто так нам його не віддадуть, тому однозначно буде бій та багато постраждалих, як і в самому Криму, так і в армії. Поки є перші “дзвіночки”, що ми починаємо навідуватися туди. До того ж люди починають прокидатися, розуміти, що відбувається. Хтось вже тікає. Надалі продовжуватимуться вибухи на півострові, ситуація погіршуватиметься для Росії. Тому чекаємо на перемогу.

Чи можуть ЗСУ просунутися найближчим часом на якихось напрямках?

У вересні буде декілька важких битв. Тому наразі дуже необхідна підтримка людей з тилу, у тому числі і фінансова. Ворог також багато що втрачатиме. Процес визволення наших територій йде стрімко і чітко. Те, що я бачу по картах, то це позитивні аспекти. Їх більше, ніж негативних.

Давайте обговоримо ще одне питання щодо блекауту, яким нас зараз лякають. Чи справді нам варто заздалегідь готуватися до відключень світла?

Я все ж таки думаю, що його не те, що не буде, він буде, просто не такий, як нас зараз лякують. Мені здається, що гірше, ніж було, вже не буде. Скільки я б не розкладав карти, то я не бачу, що буде якийсь жах. Тобто, говорити, що Росія нас обстрілюватиме і в результаті цього будуть блекаути, то це малоймовірно. Однак карти не виключають, що Україна сама відключатиме світло за потребою.

Коли скасують воєнний стан?

Воєнний стан не скасовуватимуть ще довго. По Україні видно, що поки він ще буде. Також будуть певні ситуації з мобілізацією, через що може виникнути бунт. Тримаємо кулачки, щоб все це найближчим часом закінчилося.

Максе, можете сказати, коли літаки повноцінно почнуть здійматися у небо з України?

На даний час випадає карта “Відлюдника”. Найближчі шість місяців це будуть поодинокі випадки. Один-два літаки можуть вилітати, проте це буде таємно. Поки я не бачу повного відновлення авіасполучення з іншими країнами.

Улюблене питання наших читачів: коли закінчиться війна?

Цього року я не бачу закінчення війни. У наступному – можливо. Але хочу нагадати, що війна вигідна багатьом структурам. Деякі люди знають, коли вона закінчиться та коли буде мир. По картах я бачу, що все помалу до того йде.

Днями світ сколихнула інформація щодо смерті засновника ЧВК “Вагнер” Євгена Пригожина. Ви можете сказати, це правда чи розіграна вистава?

Я впевнений на 100 відсотків, що його вбили. Ми вже “перегодовані” цим Пригожиним. Знаєте байку про вівцю і пастуха? Маленький пастух кричав: “Вовки, вовки, вовки”. Всі бігали і шукали тих вовків, а їх ніде не було. Отак він жартував. А втретє, коли він так кричав, йому вже ніхто не повірив. Хоча того разу вовки прийшли і все поїли. Тому тут така ж історія.

Пригожин нікому не потрібен. Влада “бахнула” йому в голову і він почав робити всім нерви. Тому він Путіну набрид і той вирішив поставити крапку у питанні з ним. Багато хто не вірить, але Росія вже офіційно підтвердила факт смерті Пригожина.

Більшість експертів кажуть, що до кінця підходить і час самого Путіна.

Насправді ситуація з ним дуже цікава. На даний час я не бачу, що його вб’ють чи ще щось. Коли він помре важко зрозуміти, тому що питання стоїть не в даті його смерті, а в тому, коли він зникне. Бо велика ймовірність того, що він саме зникне. Може бути так, що він зникне, а нам скажуть, що помер. А от щодо саме його смерті, то це буде не скоро.

Чи буде найближчим часом переворот у РФ?

Я казав раніше і скажу зараз, що переворот вже йде. Є люди, які зацікавлені в тому, щоб все це закінчилося, бо сил вже немає. З кожним місяцем таких людей стає все більше і більше. Вони вже почали думати головою, куди ця війна їх приведе.

А от глобальної революції в Росії я не бачу, тому що всі бояться. Люди знають, що буде набагато жорсткіше для них, бо у порівнянні з Білоруссю, Росія – це пекло. Зараз збираються однодумці, вони щось планують, але це поки на стадії підготовки.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Україна помститься за обстріли “бавовною” у Криму”, – мольфар Макс Гордєєв