facebook

Астролог розповіла про переломні моменти, які невдовзі чекають Україну

За словами астролога переломний момент чекає українців вже в 2024 році.

Марина Складі – астрологиня, розповіла, у які місяці Україну чекає справжній переломний момент.
За словами астрологині, ці зміни будуть позитивними і торкнуться не тільки війни, а і життя кожного українця вцілому. У 2024 році будуть відбуватися події, котрі стануть фундаментальними. Прогресивна карта показує, що навесні наступного року ці події будуть дуже інтенсивними та вирішальними. Таку інформацію астрологиня розповіла в коментарі для одного з телеканалів.

Незважаючи на те, які події будуть, усі вони будуть направлені на мир в Україні та стабілізацію ситуації у суспільстві. Згодом всі відчують спокій. Прогресивний місяць, який був в Овні, досить войовничому, перейде в Тельця і принесе найкращі зміни для кожного громадянина держави.

Окрім березня, принесе позитив і спокій і травень наступного року. Це відбудеться через вихід Венери зі слабкого стану в стан сили та могутності. З кожним роком Венера у такому стані буде приносити все більше позитивних змін, які будуть помітно відчутні. Цей стан планет спостерігатиметься протягом 30 наступних років. Цей період для нашої України досить спокійний та продуктивний. Після цього стан Венери знову буде несприятливий, це період постійних трансформацій.

Також астрологи говорять, що вже у кінці вересня будуть нові блекаути, і вже можна готуватися.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Окрім того, летіти буде ще більше дронів та ракет. Кількість може перевищувати минулорічну в десятки разів. Але, якщо підготуватися та бути готовим морально, то витримати можна.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Астролог розповіла про переломні моменти, які невдовзі чекають Україну