facebook

В Італії через негоду загинуло вже 12 осіб

Основною причиною загибелі людей стали падіння дерев через сильний вітер.

Кількість жертв негоди в Італії зросла до 12. Також поки безуспішно місцеві влади шукають рибалку, який вийшов в море в шторм біля Ріміні.

Потужні зливи зі шквальним вітром накрили весь Апеннінський півострів ще в минулу неділю, 28 жовтня.

Основною причиною загибелі людей стали падіння дерев через сильний вітер. Так загинув молодий волонтер, який допомагав пожежникам.

Через негоду зачинено аеропорт у Генуї. Фактично відрізаним від світу залишилось місто Портофіно через те, що негода зруйнувала єдину автомобільну дорогу до населеного пункта.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

А 30 жовтня в порту Савони згоріли кілька сотень новісіньких Maserati, призначених для експорту в країни Близького Потоки солоної води затопили дві автомобільні стоянки, спровокувавши коротке замикання. Це призвело до вибуху акумуляторних батарей і пожежі, яку загасили тільки у вівторок вранці.

Через зливи і шторм під водою опинилася майже вся Венеція – 70%, висота стояння води піднялася до позначки 149 сантиметрів над рівнем моря. У багатьох регіонах оголошено штормові попередження, сотні шкіл закрито. Річки виходять з берегів, а більшість доріг перекриті. Зараз місто потроху приходить в норму: вода відступає.

Нагадаємо, 24 жовтня на півночі Італії почалися масштабні лісові пожежі. Вогонь оточив гірськолижні курорти.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Італії через негоду загинуло вже 12 осіб