facebook

А такого навіть не очікували: школярам перестануть ставити оцінки – вони не потрібні

Українцям розповіли з яких предметів школярам перестануть ставити оцінки


Як стало відомо, що в українських школах більше не ставитимуть оцінки з деяких предметів. Про це йдеться у матеріалі Nashamama.

Отже, зараз йдеться про такі предмети, як музика, фізкультура і малювання. Саме з цих предметів вже не ставитиму дітям оцінки.

Так от учні середньої школи України мають по 6–8 уроків щодня. Адже ще є домашні завдання, гуртки – і часто виходить так, що діти справді навчаються повноцінного робочого дня.

Хоча за кордоном учні, так само як і в Україні, перебувають у школі з 8-9 ранку до 15-16 години, проте, як розповідають батьки, деякі дисципліни можуть обирати, можуть взагалі не мати домашніх завдань, як у певних школах Норвегії. а обсяг матеріалу, що вивчається на уроках, значно менший, ніж з аналогічних українських предметів.

Тому, щоб полегшити навантаження на дітей (як фізичне, так і моральне), було запропоновано зняти кілька предметів з оцінки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тепер в українських школах пропонують не оцінювати такі предмети як фізкультура, музика та малювання (мистецтво), трудове навчання та етика. Школам дається можливість обирати та самостійно вирішувати, які предмети більше не оцінюватимуться, а за якими досі учні отримуватимуть свої бали.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

А такого навіть не очікували: школярам перестануть ставити оцінки – вони не потрібні