facebook

На Україну насувається аномальна зима: синоптики попередили, до чого готуватися

З’явився прогноз, якою буде зима в Україні 2023-2024


Хоча фактично лише розпочалася календарна осінь, вже складено прогноз, яку зиму чекати в Україні в сезоні 2023-2024. Попередній прогноз опубліковано на сайті wisemeteo.com.

Особливо українців цікавить прогноз на зиму на тлі заяв про ймовірні нові атаки ворога по енергетичній інфраструктурі України.

Це може стати причиною відсутності тепла у будинках українців, тому громадянам потрібно знати, до якої погоди готуватимуться взимку.

За прогнозом, зима не матиме якихось особливо низьких температурних показників і середній “градус” повітря взимку складе близько 0 градусів.

Українцям обіцяють, що взимку мало днів зі снігом. При цьому морози можуть вдарити вже на початку зими. Наприклад, 2 грудня температура повітря вперше впаде до -2 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як зазначає прогноз на сайті для Києва, найнижча зимова температура досягне -8 градусів, яка триматиметься лише кілька днів.

Як показує прогноз на грудень 2023 року для Києва, в середньому варто очікувати погоду з температурою -1. При цьому в нічний час доби температура опускатиметься від 0 до -8 градусів. Прогнозується, що найтепліша температура буде +7. У перший місяць зими не очікується суттєвого снігу.

Погода у грудні у Києві. Фото: wisemeteo.com
У січні 2024 року прогнозується температура повітря близько 0 градусів. При цьому можуть бути періоди протягом місяця, коли вдарять морози приблизно від -5 до -8 градусів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На Україну насувається аномальна зима: синоптики попередили, до чого готуватися