facebook

Екстрасенс з шоу “Битва екстрасенсів” шокував світ своїм передбаченням війни: “Ісус ходить Майданом

В Україні дуже багато різних магів, екстрасенсів, тарологів та інших експертів, які можуть розповісти про майбутнє.


З ходом війни все частіше можна помітити наростаюче роздратування українців цими людьми, адже вони не попереджали нікого про війну. А якщо вони не знали про війну, чи так вони екстрасенси?

Одна з переможців шоу “Битва екстрасенсів” зізнавалася, що передбачала війну 2020 року та навіть говорила про це українцям.

Зараз же про свої передчуття розповів інший тріумфатор “Битви екстрасесен” Хаял Алекперов у рамках проекту “Як ти?” з Григорієм Решетником.

“Моя сестра теж брала участь у “Битві екстрасенсів”. Десь 12 числа вона побачила сон – ніж із кров’ю. Попросила мене подивитися на її сон. Я помолився, відчуття були погані… Уві сні побачив, що війна почнеться. Я відправив сестру 20 числа додому, за 4 дні до війни», – зізнався Хаял.

Сестра просила Хаяла виїхати з нею, але він відмовився. Адже в Україні також є дорогі люди.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“За логікою, у 2014 році почалася війна – Донецьк, Луганськ, Крим… Я відчував, що колись прийде і сюди це лихо. Побачив сон ще у 2014 – Ісуса Христа, який ходить Майданом. Люди вбивали один одного”, – розповів екстрасенс. У нас більше 32 років тривала війна з Вірменією, і почалася через російські руки, колись служили, захищалися, оборонялися, а там – один вірменин і чотири російські, ми не знали, з ким воюємо – з російськими чи вірменами. багато. Я зрозумів, що є країна, яка, як собака, хапається зубами і не хоче відпускати. Це така сволота і натура. Вони теж хотіли нашу землю через вірмен забрати, але не вийшло. пішли вперед”.

Про одне з речових снів у своїй практиці Алекперов розповів: “У мене були люди, які попросили мене помолитися. Вони кудись мали їхати, у процесі війни. Уві сні я побачив, що вони в коричневій машині, збираються в дорогу. 5 ранку я набираю і питаю: “Ви де?”. Вони відповіли, що їдуть, у коричневій машині. Я кажу: “Не їдьте, вас уб’ють!”. Але не почули… Вбили їх”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Екстрасенс з шоу “Битва екстрасенсів” шокував світ своїм передбаченням війни: “Ісус ходить Майданом