facebook

“Наступного року війна не закінчиться”: Притула повернув українців у сувору реальність – до чого готуватися

В Україні війна не закінчиться і наступного року, про це повідомляє Притула.


В Україні триває повномасштабна війна. Російсько-українська війна не закінчиться ні цього року, ні наступного року. Цією думкою поділився відомий волонтер Сергій Прітула в інтерв’ю РБК-Україна.

Притула зазначає, що не володіє інформацією, якою, можливо, володіють українські спецслужби. Однак він має внутрішнє відчуття, що війна затягнеться надовго і легше точно не буде.

Він не бачить якихось об’єктивних причин, чому б Росія відмовилася цього року від такої тактики, яку застосовували минулого року. Також він зазначив, що більший відсоток українців вважає, що війна набуває затяжного характеру.

Немає підстав вважати, що війна може закінчитися до кінця цього року, тому Притула зі своїм фондом планує роботу з орієнтуванням на те, що війна не закінчиться і наступного року.

Слід зазначити, що є чітка позиція щодо закінчення війни. Завершення війни буде лише тоді, коли Україні будуть повернуті кордони, які були у її складі 1991 року. Інакше, якщо не буде повернуто Крим чи Донбас, війна триватиме доти, доки всі території не повернуться під контроль нашої країни.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Наступного року війна не закінчиться”: Притула повернув українців у сувору реальність – до чого готуватися