facebook

Час для несамовитого холоду настав, завтра жахлива гроза накриє ці області

Експерти кажуть про те, що вже розпочався другий місяць осені, а це означає, що, попри все, час вже готуватися до холодної погоди і наближення зими. Хто підтогується завчасу, той матиме неше неприємних сюрпризів.

Як інформують “УН”, в середу, 4 жовтня, в Україні очікується від 8° вночі до 26° тепла вдень, місцями дощ. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

“Мінлива хмарність. Вночі в північно-західних, вдень в північних областях місцями невеликий короткочасний дощ, на решті території без опадів”, – йдеться у повідомленні.

Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с, в західних, вдень і в північних та центральних областях подекуди пориви 15-20 м/с.Температура вночі 8-13°, на сході та південному сході країни 4-9°; вдень 17-22°, у центральних та південних областях 21-26°.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У першій декаді жовтня поступово в нашій країні відбудеться перехід від метеорологічного літа до метеорологічної осені. Тобто середньодобова температура у більшості областей опуститься нижче +15 °С. Крім того, друга половина наступного тижня ознаменується прохолодною, вітряною погодою, місцями з невеликими дощами та суттєвим похолоданням.

Як розповіла Діденко, 4 жовтня на заході, півночі та в центрі пройдуть дощі. 5 жовтня очікується “суха пауза”.

“6, 7 та 8 жовтня чергові атмосферні фронти почнуть “шастати” нашою територією (окрім південної частини), тому дощів побільшає”, – попередила синоптик.

“У ніч на понеділок, на 9-те жовтня, у Києві є ймовірність заморозку. А ось із 10-го жовтня до нас прийде чергова хвиля дуже теплої погоди”, – прогнозує Діденко.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Час для несамовитого холоду настав, завтра жахлива гроза накриє ці області