facebook

“Наш президент – завжди молодий”, — на росії вчителі привітали Путіна з майбутнім днем народження, портретом молодого Степана Бандери (ФОТО)

На росії у Калузькій області вчителі та школярі привітали президента Росії Владіміра Путіна, тримаючи портрет молодого Степана Бандери.

Про цю подію повідомили низка росЗМІ і Telegram-каналів. З-поміж них Настоящее Время, Зеркало, Astra, ГоворитНеМосква, які послалися на пост Владислава Бохана.

За даними ЗМІ, вчителі нібито отримали завдання привітати президента РФ з майбутнім днем народженням, яке буде 7-го жовтня.

Акцію мали провести за участю дітей. Разом із завданням школам вислали портрет молодого Путіна, а також гасло “Наш президент – завжди молодий! Наш президент – завжди з нами. Наша перемога – попереду.” Вчителі виконали завдання, яке їм надіслали на пошту. Звіт відправили назд адресату. Ним виявився білоруський вчитель історії Владислав Бохан.

Саме він розіслав листи до 30 шкіл Калузької області. Половина з них не дійшла, тому що поштовий сервіс сприйняв їх як спам.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Про результати своєї акції він розповів у своєму телеграм-каналі. Бохан написав, що війна – корисна справа для згуртування маси навколо особистості президента, лідеря чи вождя, тому практикується й сьогодні.


Також історик додав, що підтриманий мовчанням більшості президент Путін йде війною в Україну, щоб згуртувати собою Росію перед ворогом.

“Здавалося б, нормально, що податливий народ жадає здоров’я вождеві, слухає праведно його цитати у день народження для якнайшвидшого розгрому ворога. Однак дійсність змушує засумніватися в щирості страждаючих, коли спритним рухом руки на плакаті “нашим президентом” стає Степан Бандера, який супроводжує його промови.

Кажуть, ворога варто знати в обличчя… То чи там ворог насправді, де його шукають? Можливо варто придивитися? Підійти збоку? До дзеркала?”, – питає риторично історик.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Наш президент – завжди молодий”, — на росії вчителі привітали Путіна з майбутнім днем народження, портретом молодого Степана Бандери (ФОТО)