facebook

“Неймовірний мороз вже ввірвався в Україну, навіжений дощ накриє ці області прямо завтра”: фахівці про сніг

Синоптики кажуть про серйозне похолодання, яук вже прийшло в Україну, а надалі лише посилюватиметься. Почалася так звана “метеорологічна осінь”. За нею ж варто очікувати на повноцінну зиму. Українцям у подальшому варто готуватися до снігопадів.

Як інформує “РБК-Україна”, у певних регіонах України вже завтра, 10 жовтня, прогнозують сильні заморозки вночі. При цьому вдень температура сягатиме 12 градусів. Тим часом у Карпатах вже вдарив мороз. Температура повітря опустилась до -6 градусів.

Завтра в Україні мінлива хмарність.

Опади не передбачаються, тільки у північно-східних областях та Криму вдень можливий дощ.

В більшості областей не відступатимуть заморозки, але вдень температура повітря трішки підвищиться.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Погода в Україні у вівторок, 10 жовтня, буде досить холодною. Заморозки не відступатимуть, але температура повітря уже опускатиметься лише до 0 градусів і не буде йти нижче.

Таким прогнозом погоди поділився Укргідрометцентр. Зазначається, що на більшій території нашої держави опадів не буде, вдень буде невеликий дощ лише у північно-східних областях та Криму.


Загалом по всій території країни спостерігатиметься мінлива хмарність.

“Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6 градусів тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-5 градусів, у західних, Житомирській та Вінницькій областях сильні заморозки в повітрі 0-3 градуси, температура вдень 7-12 градусів тепла; на Одещині та в Криму вночі 6-11 градусів, вдень 11-16 градусів”, – розповіли в Укргідрометцентрі.

Погода на Київщині 10 жовтня
На Київщині 10 жовтня буде мінлива хмарність, без опадів, зазначають в Укргідрометцентрі.

“Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-6 градусів тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-5 градусів; температура вдень 7-12 градусів тепла; у Києві вночі 3-5 градусів тепла, вдень 9-11 градусів”, – йдеться у повідомленні.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Неймовірний мороз вже ввірвався в Україну, навіжений дощ накриє ці області прямо завтра”: фахівці про сніг