facebook

У селі посеред дороги знайшли тіло 19-річної дівчини

На Львівщині поліцейські затримали п’яного водія, через якого загинула дев’ятнадцятирічна дівчина.

 

Про це повідомили 14 жовтня у поліції Львівської області.

«Встановлено, що загибла перебувала на капоті автомобіля ВАЗ-2102, яким керував її односельчанин. Під час руху вона не втрималась та впала на проїзну частину, отримавши смертельні травми», – йдеться у повідомленні

Так, 13 жовтня о 12. До поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Львівського району на дорозі виявлене тіло дівчини без ознак життя з травмою голови.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Правоохоронці встановили особу загиблої. Нею виявилась 19-річна місцева мешканка.

Травми, виявлені на тілі дівчини, були нехарактерними для автонаїзду, проте, як в подальшому встановили правоохоронці, загинула вона таки внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

«Встановлено, що тієї ночі 22-річний мешканець села, перебуваючи у стані алкогольного спяніння, керував автомобілем ВАЗ-2102, а загибла дівчина під час руху перебувала на капоті транспортного засобу. Під час руху вона не втрималась та впала на проїзну частину, отримавши травму голови, від якої померла на місці події». – йдеться у повідомленні.

Автомобіль правоохоронці розшукали та вилучили на арешмайданчик. Водій транспортного засобу затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Жовківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування у справі триває.

Додамо, що санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У селі посеред дороги знайшли тіло 19-річної дівчини