facebook

“Коли на трон зійде восьмий”: що передбачила Баба Ванга Україні на 2024 рік

Велика віщунка свого часу сказала, що війна в Україні триватиме близько двох років, також вона знала і про її фінал.


Наші читачі пам’ятають, що ми час від часу повертаємося до передбачень всесвітньо відомої провидиці Баби Ванги. Її ім’я вже викликає більше сміху, аніж серйозного сприйняття. Однак важливо пам’ятати, що сліпа ведуха з Болгарії говорила про багато світових подій, у тому числі і про війну в Україні.

Пропонуємо нашим читачам дізнатися, що свого часу передбачила Баба Ванга Україні, та страшні події для всього світу.


Що чекає на Україну наступного року
Пророцтва Ванги на майбутнє приводять будь-яку людину в сум’яття, адже досить складно правильно тлумачити пророцтво. Однак велика віщунка свого часу сказала, що війна в Україні триватиме близько двох років, а закінчиться “коли на трон зійде восьмий”.

Більш детальних передбачень немає, тому до кінця не ясно, хто ця людина і коли саме настане кінець. Деякі історики припускають, що це може бути восьмий президент України, але твердо заявити про це ніхто з них не готовий.


Старі пророцтва Ванги про ситуацію у світі
Болгарська ясновидяча “бачила” не лише те, коли закінчиться війна в Україні, а й зміни на планеті загалом. Одне з пророцтв говорить про те, що росія, Індія та Китай об’єднаються, а в обіг увійдуть “червоні гроші”. Більшість світу буде поневолена “червоним драконом”, але що саме означає кожне з цих пророцтв і чи вважати їх достовірними – невідомо.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також Ванга вважала, що на планету чекають серйозні катаклізми, повені та землетруси, спалахи епідемій небезпечних захворювань.

Населення зменшиться через якийсь масштабний світовий конфлікт – дуже важливий на її думку, а також через численні війни, які призведуть до техногенних катастроф і людських жертв.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Коли на трон зійде восьмий”: що передбачила Баба Ванга Україні на 2024 рік