facebook

“Це принесе жахіття росії”: тарологиня Стелла визначила, коли на окупантів зваляться “прильоти”

Відомий майстер карток Таро Стелла, яка бачила у своїх розкладах, що війна не закінчиться до кінця 2023 року, вирішила знову визначити великі події. Цього разу тарологиня Стелла розповіла, що ситуація в росії буде розпалюватися.


Стелла не сказала про можливу дату смерті путіна, але все ж, за її словами, для росії немає жодних “позитивних” змін.

 

Про це майстер карток Таро Стелла розповіла в новому ефірі YouTube-каналу “Тор”.


За словами Стелли, вже до кінця поточного року можуть відбутися “вирішальні” події. Стелла заявляє, що найближчими місяцями росіяни зіткнуться із втратами та смертями на їхній території. Більше того, таролог прогнозує глобальні трансформації у країні-терористі.

“У Росії якась сила припинить своє існування – це буде щось дуже глобальне, це принесе жах на росію, там не знатимуть, що робити. Там щось горітиме, вибухи, прильоти – все приноситиме смерть і втрати росії”, – заявила тарологиня у прогнозі на кінець поточного року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також варто нагадати нашим читачам, що для нашої країни випадає карта “Миру”, а це означає припинення вогню та підписання договору. Стелла припустила, що в майбутньому можлива співпраця з росією. Щодо нових атак, то з нових територій їх бути не повинно.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Це принесе жахіття росії”: тарологиня Стелла визначила, коли на окупантів зваляться “прильоти”