facebook

Які книги варто прочитати кожній жінці?

Жінки люблять Різні книги. Є среди них історії романтичні та надіхаючі, реалістічні та фантастичні, Розповіді про силу краси и силі духу, романи про противостояние умів и потяг сердець.

Можна Було б Сказати, что далеко не всі смороду про кохання, но будемо чесні – самє про любов оповідає практично вся світова література.

А іноді Вчасно прочитана книга может даже Изменить життя. Ось ПЕРЕЛІК з десяти книг, Які обов’язково винна Прочитати Кожна жінка.

Еріх Марія Ремарк “Життя в борг”

Це життя, коли втрачати Вже Нічого. Автогонщик Клерф везе Із туберкульозного санаторію смертельно хвору пацієнтку Ліліан. Знаючи, что їй залишилось жити зовсім Небагато, вона Мріє провести Залишок днів Яскрава и незвичне … Історія, яка розріває тобі на части и збірає потім в єдине ціле, но інше, змінене. Історія, яка вчиться цінуваті життя и не боятися смерти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Джоанн Харріс “Шоколад”

Роман-смаколик, сповнений ароматами шоколаду, тягучої карамелі, свіжіх тістечок и Таємниці. Вітром карнавалу в глухе містечко Ланскне-су-Тан занесло двох прекрасних незнайомок, маму и дочку. Смороду відкрівають в городе кондитерську – і життя тутешніх мешканців змінюється назавжди. Прекрасна книга про ті, что немного магії живе в Кожній жінці, головне – вміті ее правильно застосовуваті.

Маргарет Етвуд “Розповідь служніці”

У антіутопії Маргарет Етвуд у всій красі постає дивний новий світ, де жінки НЕ ма ють права володіті власністю, працювати, любити, читати и писати. Смороду НЕ могут бігаті зранку, влаштовуваті пікнікі та вечірки, Їм заборонено раптом віходити заміж. Їм залишилось Всього одну роль – служніці. Цей роман точно не залишилось вас байдужим.

Ніколас Спаркс “Краще в мені”

Проза Ніколаса Спаркса – легка и світла, тому читати ее – справжнє удовольствие. У ній все природно, правдоподібно, тому їй так хочеться віріті, и даже крапля містікі НЕ псує Загальне враження. Тут є все необхідне для Приємного вечора: провінційне місто, розлука, інтрига и прекрасна любов, что Мріє про безсмертя.

Анна Франк “Притулок. Щоденник у листах”

Анна Франк народилася в 1929 році. Вона померла в концтаборі, коли їй було 15. Щоденник, який вона вела в Амстердамі, ховаючись з родиною від нацистів, став відомим по всьому світу. Такі книги неодмінно варто читати – вони нагадують про страшні сторінки історії та вчать ніколи, за жодних обставин не здаватися.

Джоджо Мойес “До зустрічі з тобою”

Лу – проста дівчина, що веде розмірене, затишне і нудне життя. Уїлл – успішний бізнесмен, енергійний і сповнений сил. Але одного разу все змінюється: він виявляється прикутим до інвалідного візка без найменшого бажання жити, а Лу стає його доглядальницею. Їх зворушлива історія розповідає про те, що труднощі можна перебороти – навіть коли це здається неможливим.

Володимир Набоков “Лоліта”

Книга-скандал, книга-одкровення, що сколихнула читачів по обидва боки океану, “Лоліта” пробуджує суперечливі емоції. Хтось бачить у ній шокуючу історію гріха в майже анатомічних подробицях, а хтось з першої сторінки закохується і “випиває” роман до самого дна, прочитавши його як гімн “коханню з першого погляду, з останнього погляду, з одвічного погляду”.

Джон Фаулз “Коханка французького лейтенанта”

Кожен день на березі моря стоїть молода жінка в чорному і дивиться на горизонт. Одного разу її бачить молодий чоловік, який збирається одружитися з іншою, і все йде шкереберть. Одружиться він чи дасть волю почуттям? Вам вирішувати. Фаулз написав два варіанти фіналу, щоби показати, що совість – це індивідуальний вибір.

Еліс Манро “Дороге життя”

Головна особлівість оповідань нобелівської лауреатки Еліс Манро в тому, что в будь-якому з них ви Випадкове можете віявіті Історію власного життя, такою, яка вона є, з усіма вадамі и нюансами. У Існування ее героїв Неможливо НЕ віріті. Найсільніша зброя в арсеналі Манро – вміння співчуваті персонажам, и в даного випадка вона демонструє ее в повну обсязі.

Елізабет Гілберт “Їсти, молитися, кохати”

Це автобіографічна історія сучасної успішної жінки, яка Втрата смак до життя и спромоглася знову віднайти его. Вона нагадує Кожній чітачці про ті, чого їй Дійсно хочеться, про что вона Мріє – про свободу, про щастя, про вміння отрімуваті удовольствие и жити в Злагоді з собою.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Які книги варто прочитати кожній жінці?