facebook

Фантастичне шоу Олі Полякової захопило фанатів!

Яскрава співачка яка запам’ятовуються Капелюх-кокошниками! Якщо ви стежите за творчістю артистки, то повинні знати, що недавно співачка презентувала «гранд-шоу», то є велике шоу: нова концертна програма під назв «Королева ночі». З усією об’єктивності говоримо: це Було феєрично!

Концерт Полякової під назв «Королева ночі» ставши, мабуть, чи не найяскравішою музичною подією осені 2018 року. У палаці спорту 26 жовтня зібрались Тисячі глядачів, Які Прийшли послухати старі, перевірені часом хіти Олі, а також її Нові пісні. Присутні були вражені НЕ тільки якістю звуку і Творче енергією Полякової, але шкір чудово, до дрібниць продумана образами зірки І, зрозуміло, її шоу-програмою. Всього для цієї програми Знадоби майже 700 кілограмів реквізіту! Да уж, більш явно тільки у групи Rammstein!  Втім, такими темпами зірка Незабаром переплюнемо культових німецькіх рокерів за відовіщністю своїх живих концертів.

Для того, щоб шоу-програма під назв «Королева ночі» втілілася в життя, Було Використано 15 тисяч дзеркальних и світловідбівніх елементів. Майже 2,5 Тисячі годин праці командіровку пішло на создания і розробки декорацій. 10 літрів фарби, 5 літрів клею, Тисячі світлодіодів и ліхтаріків, 2 сотні лампочок и много Іншого – над шоу працювала Величезна команда однодумців Полякової.

Оскількі Оля – українська співачка, закуповувалі сировини в основному на Українському сайт Вся, проти деякі матеріали довелося замовляті і прівозіті навіть з Європи! Незважаючі на складності та витрати – як матеріальні, так і Людські – шоу Вийшла просто-таки видатний! Ми впевнені, що все вкладення в «Королеву ночі» окупитися десятикратно! Оля і її команда – Великі молодці!

джерело

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Фантастичне шоу Олі Полякової захопило фанатів!