facebook

Відео. Стрибали по обличчю, били ногами та забрали куртку: на Одещині 5 чоловіків побили військового

На Одещині жорстоко побили військового Юрія Куприч після перенесеної операції. Нападники били ногами, стрибали по обличчю та зняли із нього куртку. Зараз стан чоловіка критично важкий та він дихає за допомогою апарату.


Про це розповіла дружина захисника у TCН.ua.

“Юра виходив з магазину, в цей момент під’їхала автівка з тими хлопцями. Вони там чи купували, чи вкрали горілку. На виході з магазину виник якийсь конфлікт. Чоловіку нанесли декілька ударів по ногах, стрибали по обличчю. Зняли з нього куртку, вдягли її на себе. Не знаю, як це назвати. Юрій навіть руку ні на кого не підняв, його спочатку бив один, потім – інші”, – розповідає Олеся Куприч.

Вона повідомила, що у Юрія зламані два хребця та набряк мозку. Лікарі говорять про те, що його стан важкий та висока ймовірність того, що може померти під час операції. Також чоловік скоріше за все залишиться інвалідом та не зможе більше рухатись.

Наразі відомо, що поліцейським вдалося встановити 5 фігурантів та 2 2 з них затримати.

Цікаво що поліцейські з’явились до Юрія о 4 ночі та почали питати про те, чи має він якісь претензії до тих, хто його бив. Чоловік був при свідомості, але йому було неймовірно важко через отримані травми, тож він навряд чи взагалі міг керувати своїми діями.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Під лікарню до чоловіка приходили дружини тих, через кого він опинився на межі життя та смерті.

“Вони плакали, пропонували гроші. Але пощади не буде. Стан Юри критично важкий. Він дихає за допомогою апарату”. – додала дружина постраждалого.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Відео. Стрибали по обличчю, били ногами та забрали куртку: на Одещині 5 чоловіків побили військового