facebook

Ого, треба буде платити більше. Ціна на інтернет та мобільний зв’язок злетить: скільки будемо платити

Ого, треба буде платити більше. Ціна на інтернет та мобільний зв’язок злетить: скільки будемо платити

Почали піднімати ціна на інтернет та мобільний зв’язок ще з початку місяця

З початку грудня вітчизняні мобільні оператори почали змінювати ціну на послуги мобільного зв’язку та інтернету. Всі користувачі Київстар, Vodafone та lifecell ввійдуть в 2022 рік із оновленими тарифними планами та послугами.

Київстар
У Київстар популяризують тарифний план Smart, саме він з початку нового року суттєво зміниться. Його ціна збільшиться на 50 гривень, за що користувачі отримають додаткові 80 хвилин для дзвінків на інші мережі, які також можна використовувати і для дзвінків за кордон на популярні напрямки (Італія, Польща, Чехія, Німеччина, Росія), і збільшений обсяг мегабайт для доступу в інтернет.

До того ж нові користувачі більше не матимуть можливості підключитись до лінійки Smart (Smart +, Smart Max, Smart Business, Smart Business ++). Старим користувачам внесуть зміни в тарифний план, згідно з інформацією сайту Київстар.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Для всіх користувачів сервісу в середньому на 10% збільшується вартість хвилини переадресованого дзвінка з номера 0-800, яка не змінювалась уже понад сім років. Зміни торкнуться і вартості послуги розсилки SMS Комерційного контакт-центру (усереднено на 40%) та послуги розсилки SMS-повідомлень: вартість 1 SMS становитиме 0,55 грн. Для клієнтів, які переключаться до Комерційного контакт-центру, доставка 1 SMS обходитиметься у 0,50 грн.» – повідомляє Київстар.

Vodafone
Vodafone проанонсував підвищення цін на свої послуги ще в листопаді, а протягом грудня користувачі вже побачили перші зміни.

Зокрема, ціна місячного пакету тарифу Vodafone 4G Smart XS зросте більш ніж на 20% – абоненти платитимуть 55 грн. на місяць замість 45 грн.

Збільшилась ціна і на міжнародні дзвінки:

20 гривень за 20 хвилин в день – на дзвінки в будь-яку з 17 країн (Греція, Ізраїль, Індія, Іспанія, Канада, Німеччина, Польща, Португалія, Росія, Румунія, Словаччина, Великобританія, США, Угорщина, Франція, Чехія і Швеція);
25 гривень за 5 хвилин в день-на дзвінки в будь-яку з 19 держав (Австралія, Бангладеш, Бельгія, Ватикан, Данія, Ірландія, Італія, Казахстан, Китай, Кіпр, Мальта, Нігерія, Нідерланди, Норвегія, Пакистан Росія, Узбекистан, Хорватія, Швейцарія);
25 гривень за 1 хвилину в день – на дзвінки в країни, які не увійшли в зазначені Тарифи
Вартість SMS-повідомлень за кордон зросте на одну гривню. Відправити текстове повідомлення можна буде за три гривні:
10 хвилин за 10 гривень на дзвінки в будь-яку з 48 країн світу;
5 гривень за 1 хвилину на дзвінки в інші держави.
lifecell
Користувачам lifecell також розтягнули підвищення цін на послуги оператора, і протягом місяця відбувались поступові зміни.

У зв’язку із закінченням строку дії акції «Українці-Разом!», з 01.01.2022 знижка у розмірі 10% буде відключена та вартість тарифного плану буде стягуватись згідно стандартних умов.

Починаючи з 22 грудня 2021 року було припинено нарахування 1 хвилини вихідного дзвінка за кожні 3 хвилини вхідного міжнародного дзвінка в послузі «Міжнародне спілкування».

З 08.12.2021 вартість пакету послуг для нових абонентів тарифного плану «4G Домашній Інтернет» становить 150 гривень на місяць. Для абонентів які підключилися до 8.12.2021 – вартість тарифного плану залишається без змін.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ого, треба буде платити більше. Ціна на інтернет та мобільний зв’язок злетить: скільки будемо платити