facebook

ВСТИГНУТИ ВСЕ, АБО ЯК КРАЩЕ РОЗСТАВИТИ ПРІОРИТЕТИ

Звичайно, найефектівнішій способ заощадіті годину – перестаті втрачають его на сон. Альо чи Довгого тобі вистача? Аджея для гарного самопочуття людіні необходимо около 7-8 годин повноцінного сну. ВІН впліває на нашу ефективність та продуктивність, здоров’я організму в цілому.

Найперше – відмовся від Зайве завдання.

Для того, щоб у щодень графіку з’явився вільний час, з него Варто вікресліті все непотрібне та неважливо.

Чи не Дивлячись на класний и мотівуючій фільм «Завжди говори« Так »», Варто все ж Інколи казати «Ні», особливо шкідлівім завдання, Які відбірають такий дорогоцінній годину. Думай спочатку про свои Пріоритети, а вже тоді погоджуюсь на сумнівні зустрічі та Зайві завдання.

Швидкі завдання Вікон Одразу.

Все, что можна сделать Швидко (до 30 хвилин), викона Одразу. Чи не Марні годині на роздуми, просто Збери з думками и вперед! Чи не віпісуй їх и тім больше не сортів у Голові. Зробив – забув.

Чи не намагались Одразу сделать Ідеально.

Краще сделать все Швидко і добре (а потім Доопрацювати), чем Довго мучити, намагаючися сделать Ідеально.

Економте час у всьому.

Займися логістікою власного часу. Звільняй его для спілкування з ріднімі та друзями. У годину технологічного прогресу часть навчання можна Здійснювати прямісінько з дому, не вітрачаючі годину на дорогу. Більшість покупок теж можна здійсніті через інтернет, а корисне консультацію отріматі по скайпу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Розставляй Пріоритети правильно! Час летить Швидко, що не Марні его, а використову раціонально. 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

ВСТИГНУТИ ВСЕ, АБО ЯК КРАЩЕ РОЗСТАВИТИ ПРІОРИТЕТИ