facebook

Таролог назвав подію, після якої в Україні закінчиться війна

Екстрасенска та тарологиня Ольга Стогнушенко прогнозує, що війна в Україні закінчиться після смерті однієї людини в Росії. Вона зазначила, що після цього російські окупанти почнуть відступати.

Про це пише ТСН.

Екстрасенска вважає, що війну в Україні закінчить якась резонансна смерть в РФ. Вона вважає, що далі події розгортатимуться дуже різко.

“Зупинить дотримання правил. Тобто це Всесвіт збереться і притягне до відповідальності. І мені кожного разу показує, що це буде не тільки перемога на полі бою. Станеться така подія, що вони почнуть різко тікати, відступати. Зупинить Всесвіт. Тобто мені все ж здається, що станеться якась публічна смерть. Тобто припинення життєдіяльності людини, яка цим керує і на це впливає. І це буде стрімко. І це буде сильно, швидко й галасно. Я не знаю, коли це станеться. Це станеться після смерті якогось чоловіка, почнуться катаклізми. Тобто це комплексний вплив на цю територію, яка називається Рашкою”, – сказала Ольга Стогнушенко.

Екстрасенска наголосила, що вона не бачить переговорів, а Росію зупинять за допомогою тиску. Вона вважає, що це станеться скоро.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Таролог назвав подію, після якої в Україні закінчиться війна