facebook

Водії оніміли від такого: авто з дворів та вулиць забиратимуть та продаватимуть з аукціону

У Верховній Раді України з’явився новий законопроєкт за яким нічийні автомобілі будуть прибирати з вулиць та дворів України.

Законопроєкт підготував депутат Сергій Гривко.

Про це повідомляє сайт Avtosota.
Зараз в країні нема чіткого алгоритму, що робити з нічийними автомобілями, як їх прибрати з вулиць. Це питання може вирішити новий законопроєкт.

Транспорт, який стоїть у дворах, на вулицях більше трьох років буде вважатись нічийним і може евакуюватись, щоб покращити благоустрій населеного пункту.

Якщо є транспорт, що стоїть більше 6 років, то починається пошук його власника. Балансоутримувач об’єкта благоустрою повинен буде скласти акт і передати його у держ адміністрацію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після цього власник буде розшукуватись протягом 3 місяців, якщо результату від цього не буде, то на авто встановиться табличка “Покинуте майно. Взято на облік”.

Після простоювання 3 років, авто визнається безхазяйним і може бути вилучено та виставлено на електронний аукціон. Особисті речі будуть передані в поліцію для зберігання.

Вилучені від проджу гроші будуть переведені на депозит, дохід з якого буде розподілятись між місцевим та державним бюджетом.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Водії оніміли від такого: авто з дворів та вулиць забиратимуть та продаватимуть з аукціону