facebook

Кінець війни в Україні: людям перестали розповідати казки та назвали можливу дату — набирайтеся терпіння

Війна закінчиться раптово


Таролог Олена Бюн робить прогнози для подальшого розвитку ситуації в Україні, вказуючи на можливі дати завершення військових дій та фактори, що впливають на їх тривалість. За її словами, війна могла завершитися вже тричі: навесні 2022, восени 2022 і навесні 2023 року, але кожен раз вона продовжувалася штучно через затягування зовнішньої допомоги.

“За моїми прогнозами, війна мала б завершитися неодноразово — в ці ключові періоди, якби не було затримок у наданні допомоги. Очевидно, що це вигідно комусь із зовнішніх учасників. Сама по собі війна не виникає, за нею стоять впливові корпорації, таємні урядові структури, а також питання утилізації зброї на полі бою. Тут враховуються багато складних факторів”, – пояснила таролог у розмові з УНІАН.

Основуючись на аналізі карт Таро, Бюн висловлює сподівання, що війна може завершитися у 2024 році. Вона також наголосила, що цей процес може бути пов’язаний із виборами в США.

“Для Байдена важливо продемонструвати результати своєї підтримки Україні. Продовження війни — це визнання невдач та помилок. Багато говорять, що війна має завершитися в 2024 році. Її початок був несподіваним, і можливо, її завершення також буде несподіваним”, – додала таролог.

Також експерт відзначила, що наступного року може бути скасований воєнний стан в країні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кінець війни в Україні: людям перестали розповідати казки та назвали можливу дату — набирайтеся терпіння