facebook

Екстрасенс назвала місяць, коли ЗСУ дадуть потужну ляпас окупантам

Це може статися вже дуже скоро.


Екстрасенс Яна Пасинкова розповіла, що наступного року планується великий відступ російських окупантів із українських територій. За її словами, буде певна хвиля, яка випливе з нашої землі.

Пасинкова додала, що вже у березні 2024 року нам вдасться звільнити деякі території. Інші ми також звільнимо, це лише питання часу.

“Насамперед наші воїни звільнять території, які найбільше постраждали за час війни – міста, які розташовані біля води, та міста, де є стратегічно важливі об’єкти. Наприклад, там, де Запорізька АЕС чи якийсь хімічний завод чи інше небезпечне підприємство “, – сказала Пасинкова в інтерв’ю УНІАН.

Крім того, вона назвала слабкі місця окупантів. По-перше, це все, що пов’язане із водою. Також екстрасенс звертає увагу на їхню техніку, яка на перший погляд здається великою та потужною.

“Насправді вона вся гнила, стара і дірка. Дам зараз таку філософську відповідь. Чим більше шафа – тим голосніше вона падає. Ще одне слабке місце окупантів – майбутня зміна влади в Росії”, – підсумувала експерт.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Екстрасенс назвала місяць, коли ЗСУ дадуть потужну ляпас окупантам