facebook

“Такої навіженої негоди в Україні ніхто не чекав, вріже дикий мороз у -18 градусів”: дощ і снігопад хлинуть на тлі шторму

Синоптики попереджають, що не варто розраховувати на суттєве потепління в подальшому. Насувається зима. І вже прямо в ці вихідні очікуються вкрай сильний вітер і велика кількість опадів.

Як інформують “ЕН”, 18-19 листопада, у більшості областей країни очікується штормовий вітер і випадання великої кількості опадів.

Однак деякі області це не зачепить. Про це можна судити за прогнозами синоптиків “Укргідрометцентру” на вихідні.

У суботу, 18 листопада, у всіх західних областях України очікується випадання значної кількості снігу, тоді як у південних областях очікується штормовий вітер силою до 20 метрів за секунду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Жовтим виділено області, де буде погана погода 18 листопада

У неділю, 19 листопада, сніг очікується у Волинській області, тоді як в Одеській, Миколаївській, Запорізькій, Херсонській областях та у Криму очікуються сильні дощі. Крім того, у всіх південних та східних регіонах прогнозують штормовий вітер силою до 25 метрів за секунду.

Області, де синоптики попереджають про погану погоду 19 листопада

Так, лише у північних та частині центральних областей найближчі вихідні пройдуть із сухою погодою та без сильного вітру.

Раніше синоптикиня Наталя Діденко попередила, що вже після 22 листопада можливі похолодання до -15 градусів.

Також раніше заступник директора Укргідрометцентру Анатолій Прокопенко повідомив, що у Полтавській області з 18 по 21 листопада прогнозуються нічні морози до -20 градусів. А 22-25 листопада повалить сніг.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Такої навіженої негоди в Україні ніхто не чекав, вріже дикий мороз у -18 градусів”: дощ і снігопад хлинуть на тлі шторму