facebook

Дівчинка-підліток жорстоко вбила матір свого хлопця, бо вона була проти їхніх стосунків

Мати чоловіка, який був старший за свою дівчину, не схвалювала їхні стосунки.

У США, штат Огайо, 17-річна Кейтлін Кунс, яка була у стосунках із 33-річним Джонатаном Джонсом, убила його мати, бо жінка була проти їхніх стосунків.

Про це розповідає Mirror.

Кейтлін Кунс із Клівленду звинувачують у вбивстві 53-річної Ніколь Джонс. За даними поліції, вбивство сталося через кілька днів після того, як Кейтлін Кунс втекла з дому прийомної сім’ї, щоб зустрітися з Джонатаном Джонсом.


Кейтлін Кунс/Фото: Mirror
Як повідомляється, Кунс дала Джонатану 5 годин, щоб він убив свою матір. А коли чоловік не зміг цього зробити, неповнолітня дівчинка вирішила сама розправитися з матір’ю свого хлопця.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відомо, що Джонатан має судимості, зокрема за поширення непристойних матеріалів. Чоловік розпочав стосунки з 17-річною Кейтлін Кунс, ще до того, як йому висунули підозри.


Джонатан Джонс/Фото: Mirror
11 квітня 2023 року Джонатан забрав Кейтлін з кафе і повіз її до будинку своєї матері, де він жив. Кунс залізла до будинку через вікно, щоб сховатися від Ніколь, яка не схвалювала стосунки свого 33-річного сина з 17-річною дівчиною.

Як стверджують прокурори, вже в будинку Кейтлін наказала Джонсу вбити свою матір і дала йому 5 годин.


Ніколь Джонс/Фото: Mirror
Однак після того, як Джонс цього не зробив, Кунс взяла справу до своїх рук. Дівчина вдарила 53-річну Ніколь Джонс каменем, перш ніж задушити її.

“Вона вийшла надвір, взяла камінь, і коли Ніколь Джонс стояла перед холодильником на кухні, Кейтлін кілька разів ударила Ніколь Джонс і задушила її”, – розповів прокурор округу Лукас Енді Ластра.

У цей час Джонс сидів у вітальні. Після вбивства пара поїхала до магазинів, щоб купити брезент та сміттєві мішки, щоб прибрати місце злочину.

Тіло Ніколь відвезли до сусіднього житлового комплексу на машині Джонса і викинули на смітник. Поліція каже, що тіло, швидше за все, ніколи не знайдуть, адже його разом зі сміттям вивезли на звалище.

Після цього Кунс направила повідомлення медсестрі з її старого приймального будинку, щоб повідомити, що вона вбила двох людей і тікає.

Після нападу 11 квітня пара втекла через південний кордон до Мексики, їх оголосили у розшук. За місяць поліція виявила їх.

Незважаючи на те, що Кейтлін Кунс неповнолітня, вона звинувачується у вбивстві за обтяжливих обставин, підробки доказів та жорстокого поводження з трупом. Кунс зізналася у вбивстві жінки.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дівчинка-підліток жорстоко вбила матір свого хлопця, бо вона була проти їхніх стосунків