facebook

“У грудні вся Україна буде під ударом”, – астролог Яна Тимощук

Астролог Яна Тимощук в інтерв’ю УНІАН розповіла, що на нас чекає у грудні, чи атакує РФ всю Україну на Новий рік, чи буде блекаут, а також про те, що нам принесе початок 2024 року.

Яна, дайте, будь ласка, прогноз на грудень.

По-перше, ЗСУ отримали наказ про наступ на кількох напрямках. Також буде дуже багато поїздок за кордон із боку української влади. Активізується енергія жінки при владі – це може означати ухвалення якихось нових рішень. Також буде нова допомога та фінансування з боку закордонних партнерів.

На якихось напрямках будуть перемоги. За деякими територіями йде енергія “обнулення”. Можуть бути відключення електроенергії у великих містах, тобто там, де велике скупчення людей.

У нас все є для того, щоб справлятися з ударами по об’єктах критичної інфраструктури. Тож для Росії це буде сюрприз. Загалом енергії позитивні. Вони вказують на покращення ситуації.

Чи будуть якісь успіхи у ЗСУ у грудні?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Насправді ці успіхи призупинено через брак ресурсів. Щось буде, але незначне. До того ж, йде енергія хвороби, військові можуть захворіти на фронті. Це може бути великою проблемою, тому туди вже потрібно надсилати допомогу як медичну, і психологічну.

Чи відновить Росія масовані атаки?

4, 7, 8, 12, 15, 23, 29, 30 грудня будуть найзнаковішими, варто очікувати на небезпеку. Варто звернути увагу на хвороби. Це може бути як інфекції, і випромінювання через пошкоджених під час обстрілів вишок.

Також Росія може застосувати нетрадиційну зброю на полі бою. В основному небезпека пов’язана з водою, її якість буде дуже поганою. Тому бажано запастись якісною водою.

Чи будуть обстріли у новорічну ніч?

Масованих обстрілів не бачу. У якихось містах – так. Але загалом це не буде щось нове, все як завжди.

Які міста у зоні ризику у грудні?

Карти показують, що постраждати може вся Україна. На півночі будуть негативні настрої та хвороби, на заході будуть руйнування будівель, інфраструктури та все, що стосується енергетики. На півдні недостатньо ресурсів та фінансування, тому люди можуть бути без опалення. Там може бути відхід російських військ. Схід йде картою ” Поміркованість ” від початку військових дій – внутрішні та зовнішні протиріччя. Поки що ситуація там не зміниться. У центрі України може бути обстріл садків і шкіл, варто побоюватися за дітей.

Чи може бути блекаут?

Тотального блекауту не буде. Він буде частковим.

Що найближчим часом буде відбуватися під Авдіївкою – у найгарячій точці?

Наразі всі російські сили спрямовані на Авдіївку. Поки не бачу якихось змін на краще.

Коли ми отримаємо чергову військову допомогу?

Повною мірою ми її не отримаємо, бо є країни, які проти цього. Також може бути і така ситуація, що нам, наприклад, поставлять якусь зброю, але нам не вистачатиме навичок, щоб ним користуватися. Тобто тут є питання навчання. Українських військових можуть відправити до Європи на навчання.

Чим для України закінчиться 2023 рік?

Можливо, підписання якихось документів, але не варто цього робити, якщо йдеться про якийсь союз, бо це великий обман. За це можуть дати дуже хороше фінансування, але цього не варто. Будуть погані наслідки.

Новий рік – це завжди чистий лист. Що нам принесе 2024 рік? Можливо, перемогу?

Багато людей можуть повертатися до України. Економіка буде не дуже гарною, бо значно зростуть ціни. Будуть значні втрати, внаслідок яких в Україні буде встановлено новий порядок. Часто такі карти випадають коли йде якийсь великий імпульс, вибух, активність. Це може зазнати спочатку дуже великих жертв, а потім об’єднання людей.

Щодо закінчення війни, то з погляду астрології – 2026 рік, коли закінчується фаза по карті “Помірність”. Тобто військові дії то виникатимуть, то ні. А ось карти Таро кажуть, що війна закінчиться тоді, коли закінчаться гроші. Ця війна не залежить від України, бо всі правителі, які керують війною, перебувають за кордоном. І поки що вони не планують її зупиняти.

Єдиний момент, коли війна може скінчитися раніше – вступ України до ЄС. При цьому я не бачу, що нас візьмуть до спілки.

Чи можуть відбутися переговори між Україною та Росією?

Переговори вже йдуть, але вони не мають жодного результату, бо жодна зі сторін не може дійти домовленостей, які будуть вигідні і Україні, і Росії. Тому поки триватимуть людські жертви.

Чи можете спрогнозувати, коли окупанти почнуть відступати з наших територій?

Поки що вони не планують відступати. Йде статична енергія, а це означає, що вони захищатимуть території, включені до Конституції РФ. Можливо призупинення військових дій на якихось умовах. При цьому на це не готова українська сторона.

Чи можуть наступного року скасувати військовий стан в Україні?

У нас дуже великі втрати, тому протягом ще тривалого часу скасовувати військовий стан не будуть. Можуть бути якісь ослаблення, але не назавжди. Швидше, це буде гойдалка.

Чи відбудуться вибори у 2024 році?

Поки що карти не показують цього. Вони можуть відбутися тоді, коли будуть дуже великі смерті. Тобто йде включення 50 на 50, важливими є енергії народу. Якщо народ захоче, то вибори відбудуться. Влада поки не планує їх проводити.

І насамкінець поставлю вам улюблене запитання українців: коли помре Путін?

Я вже говорила, що фізична смерть Путіна настане у 80-річному віці. Що стосується його політичної кар’єри, то він поки що сидить на місці і нікуди йти не збирається.

Однак на його місце вже є два претенденти – світловолосий і темноволосий чоловік. Один із них, як переможець, зайде. Поки не знаю, що це означатиме для нас, але для РФ він буде дуже доленосним. Протягом двох-трьох років можуть відбутися зміни.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“У грудні вся Україна буде під ударом”, – астролог Яна Тимощук