facebook

Після снігопаду вдарить майже 20 градусів морозу: українців попередили про дике похолодання цього тижня

Україну накриють сніг та дощі


У середу, 22 листопада, в Україні, за виключенням Північного Сходу та Сходу, очікується невеликий сніг та мокрий сніг. На Півдні будуть помірні опади, переважно дощі, попереджають в Укргідрометцентрі.

Температура протягом доби коливатиметься: в північній частині від 1 до 6 градусів тепла, у східних областях від 6 до 11 градусів морозу. В інших районах очікується від 3 градусів морозу до 3 градусів тепла. У окупованому Криму вдень прогнозується ще 5 – 10 градусів тепла.

Але вже 23 листопада очікується холодна погода. Так, у східній та північно-східній частині температура вночі буде від 14 до 19 градусів морозу, вдень – від 7 до 12 градусів морозу. На інших територіях очікується вночі від 8 до 13 градусів морозу, вдень – від 1 до 6 градусів морозу. У Південній та Закарпатській областях вночі прогнозується від 1 до 6 градусів морозу, вдень – від 1 градуса морозу до 4 градусів тепла, повідомили у Укргідрометцентрі.

Також прогнозують сніг та мокрий сніг вночі у південно-східній частині та вдень у північних та більшості західних областей. На решті території очікуються без опадів.

У п’ятницю очікується сніг, а вдень місцями й дощ практично в усіх регіонах, за винятком Півдня. Проте температура буде трохи вищою: вночі від 3 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень – від 1 до 6 градусів тепла, а на Півдні навіть до +11 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Спостерігатиметься найпрохолодніша погода знову на Сході та Північному Сході. Там очікується вночі від 1 до 8 градусів морозу та близько 0 градусів вдень.

Дороги України, за винятком Півдня, будуть ожеледицею. Також 23–24 листопада очікуються пориви вітру в більшості областей від 17 до 22 метрів на секунду, а в Карпатах – від 25 до 30 метрів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Після снігопаду вдарить майже 20 градусів морозу: українців попередили про дике похолодання цього тижня