facebook

Кінець війни в Україні: до Нового року міцно трусить і все стане ясно

Карти таро показали швидке закінчення війни


Тарологиня Ірина Клевер заявила, що наприкінці цього року українців чекає розкриття інформації, яка вразить всіх. Таку заяву вона зробила на YouTube-каналі «UA PROGNOZ».

За її словами, наразі ця інформація залишається прихованою, і це триватиме ще близько чотирьох тижнів, до настання Нового року. Проте після цього все стане відомо громадськості.

“Тоді Україна, принаймні, матиме можливість побачити новий шлях. Це буде доступно не лише тим, хто працює з різними інструментами, наприклад, картами, рунами чи іншими, але й звичайній людині”, – підкреслила Ірина.

Також вона поділилася інформацією щодо подій в Росії. За її словами, у медійному просторі часто з’являється Микола Патрушев, нинішній секретар Ради безпеки РФ та колишній працівник ФСБ.

Патрушев виконує певну роль, оскільки, як стверджує Ірина, “король”, тобто путін, помер, а наступника поки що немає. Тому Патрушев “сам собі коронувався і прийняв управління”. Однак це залишиться актуальним недовго, близько п’яти тижнів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Варто зазначити, що не варто сприймати інформацію тарологів як першоджерело. Адже карти таро в руках майстра можуть показувати один з варіантів реальності, при чому таролог зчитуючи інформацію карт трактує її в міру власної обізнаності.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кінець війни в Україні: до Нового року міцно трусить і все стане ясно