facebook

Школярам та батькам приготуватися: важлива заява щодо навчання на 27 листопада

У Києві школам рекомендують тимчасово змінити формат навчання


Ті школи, які оснащені бомбосховищем або укриттям, можуть проводити освітній процес у очному форматі. Але Київська міська адміністрація у Telegram-каналі закликала наступного тижня школи Києва змінити тимчасово формат навчання.

Зокрема, у понеділок, 27 листопада, школам Києва радять запровадити змішаний формат навчання. Все через те, що синоптики вже попередили українців про наближення сильних снігопадів.

Тому школи закликали організувати для учнів, які з’являться у закладі загальної середньої освіти цього дня очний формат навчання.

Ті, хто не зможе дістатися школи через погодні умови, повинні мати можливість навчатися дистанційно. Таке рішення чиновники ухвалили на засіданні постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Зазначається, що школи мають працювати в цей день офлайн, а вже батьки мають право самі вирішувати, чи відправляти дитину до школи, чи вона буде вдома вчитися на дистанційці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зокрема, за прогнозом Укргідрометцентру, вже з неділі, 26 листопада, почнеться погіршення погодних умов у більшості регіонів України.

У Київській, Чернігівській, Черкаській, Одеській областях та у Києві 26 та 27 листопада прогнозують сильний снігопад, а у Сумській, Полтавській, Кіровоградській та Миколаївській областях пройде мокрий сніг та дощ.

Рятувальники попереджають, що на дорогах буде ожеледиця. Снігу може випасти цими днями від 20 до 30 см, а місцями може бути ще більше – 40-50 см. Також не виключені хуртовини.

У Харківській, Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій областях та в Криму синоптики прогнозують сильні дощі.

Також негода супроводжуватиметься сильними поривами вітру, тож мешканцям усіх регіонів потрібно бути обережними як водіям, так і пішоходам.

Раніше портал “Стіна” повідомляв

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Школярам та батькам приготуватися: важлива заява щодо навчання на 27 листопада