facebook

Пророцтва Нострадамуса на 2024 рік: 5 хвилюючих пророцтв

Розповідаємо, якими буде передбачення Мішеля Нострадамуса наступного року.


Відомо, що Мішель Нострадамус був однією з найзагадковіших персон свого часу. Письменник, поет, астролог та алхімік, він писав катрени, які розшифровують досі. У них він пояснював, що трапиться з людством у майбутньому – багато пророцтв справдилися. УНІАН з’ясував, якими були передбачення Нострадамуса на 21 століття, а точніше – на 2024 рік.

Пророцтва Нострадамуса на 2024 рік високосний рік
Щоб зрозуміти передбачення Нострадамуса – читати їх треба обережно. По-перше, важливо не зациклюватися на сказаному, адже цілком ймовірно, що трактування та переклад можуть виявитися не зовсім вірними, і пророцтво здійсниться не слово в слово. По-друге, Мішель Нострадамус був живою людиною і теж міг помилятися, проте багато речей в історії все-таки побачив вірно.

Третя світова війна
Люди, які трактують катрени астролога, говорили, що почнеться 3 світова – прогнози Нострадамуса говорять про це практично безпосередньо. За одними даними, війна в Україні може бути тим самим конфліктом, який бачив провісник, за іншими – жахливі події ще попереду, в них буде замішана вся планета.

За даними істориків, у 2024 році трапиться страшний землетрус у Каліфорнії, який забере тисячі життів. Особливо страшно те, що подібне пророцтво давали й інші відомі віщуни, так що Нострадамус теж цілком міг бути правий.

Зміна Папи Римського
Зміни у 2024 році будуть не лише у плані зміни правління чи територіальних претензій, а й у католицькій церкві. Передбачення Нострадамуса свідчать, що невдовзі після початку нового року правління буде в руках іншого Папи, який принесе біди та небезпеки для людей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Глобальне потепління
Великий алхімік бачив і те, як змінюватиметься клімат на планеті – багато тварин вимруть, відбудеться зміна полюсів, через це порушиться екосистема на Землі. За кілька років ситуація погіршиться настільки, що можуть вимерти цілі міста та країни.

Штучні органи
Мішель Нострадамус був упевнений, що у 21 столітті медицина дійде до такого рівня, щоб мати можливість виробляти штучні органи та пересаджувати їх людям. Це буде зумовлено необхідністю порятунку життів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Пророцтва Нострадамуса на 2024 рік: 5 хвилюючих пророцтв