facebook

Гороскоп для Водолія на грудень 2023: що приготував останній місяць року

Власне, пригод ніяких шукати не доведеться – вони самі знайдуть вас. Когось потрясе на роботі, когось – у стосунках, але це не привід “виходити з берегів”. Де чекати підступів цього місяця, підкаже гороскоп Водолія.

Гороскоп кар’єри та фінансів на грудень 2023
Гороскоп кохання на грудень 2023
Гороскоп здоров’я на грудень 2023
Гороскоп кар’єри та фінансів на грудень 2023
Народжені під знаком Водолія можуть зіткнутися з деякими перешкодами на роботі в останньому місяці року. Вам може не вистачати задоволення від роботи: є ймовірність, що відмова колег від співпраці сповільнить вас, і ви можете втратити престижну пропозицію. У другій половині місяця ви отримаєте невеликий перепочинок, і справи можуть піти в правильному напрямку. Вам варто попрацювати над своїми комунікативними навичками.

Ті, хто має власний бізнес, на початку грудня можуть зазнати невдач, але згодом робота почне налагоджуватися. Грошові надходження в цьому місяці будуть посередніми – не варто очікувати занадто багато у фінансовому плані.

Гороскоп кохання на грудень 2023
Деякі непорозуміння з партнером у цьому місяці зіпсують вашу домашню гармонію. Владнати ситуацію допоможе відверте і відкрите спілкуватися з партнером. Порада місяця – тримайте свій темперамент під контролем і намагайтеся не реагувати занадто бурхливо.

Крім цього, з іншими членами родини у грудні у вас можуть бути деякі суперечки, але вони, ймовірно, розвіються в другій половині місяця.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Гороскоп здоров’я на грудень 2023
Є ймовірність, що на початку грудня вас може спіткати ломота в суглобах. Вам доведеться докласти чимало зусиль, аби впоратися з недугою, але впродовж місяця хворобливість зменшиться. Порада від астрологів: будьте більш розслабленими та зберігайте спокій.

Раніше ми публікували місячний календар на грудень 2023 зі сприятливими і несприятливими датами.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Гороскоп для Водолія на грудень 2023: що приготував останній місяць року