facebook

У Полтаві попрощалися із захисницею України, яка померла в зоні ООС

У середу, 13 травня, у Полтаві поховали 48-річну Ольгу Нікішину (Осипенко) – військову ЗСУ, яка померла в зоні ООС 10 травня від інсульту.

Як пишуть “Новини Полтавщини”, провести захисницю в останню путь прийшли у Свято-Успенський кафедральний собор із квітами кілька сотень звичайних містян і військових. Поховали Нікішину на Алеї Героїв міського кладовища Полтави.

За інформацією “Кола”, бойовий шлях Ольги Нікішиної, яку побратими також називали на псевдо “Кіпіш” і “Холєра”, починався у складі добровольчого українського корпусу “Правий сектор”.

Пізніше вона перейшла в 16 окремий мотопіхотний батальйон 58 окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського, а в 2018 році уклала контракт із 17 окремою танковою Криворізькою бригадою імені Костянтина Пестушка, де служила на посаді заступниці командира роти 3-го батальйону.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ви навіть не уявляєте, наскільки Ольга Нікішина була веселою, життєрадісною, спраглою до життя людиною. Вона завжди знала, як підтримати близьких, яким словом заспокоїти. Наше фото зроблене на передовій в Авдіївці, в той момент, коли більшість населення, особливо “чоловіки”, “усталі ат вайни”, – написав на своїй сторінці у Facebook побратим покійної, учасник бойових дій на Донбасі Володимир Мусяк.

“Її позивний 100% в точку. Ось тільки всі навколо підхоплювали від неї не заразу, а любов до життя й гарний настрій! З 2016 на війні, загартована обстрілами зі 120-міліметрових мінометів в Авдіївці, до останнього дня була на передовій! Її оминула ворожа куля, але не витримало серце!” – написала в некролозі про Героїню її подруга Анастасія Городчаніна.

А колишній командир 16 ОМПБ, де служила Ольга, Олег Громадський назвав її “серцем 1 МПР “Авдіївської”, яке підтримувало весь склад роти й перестало битися”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Полтаві попрощалися із захисницею України, яка померла в зоні ООС