facebook

Ви зіпсуєте собі життя. якщо зробите це на Новий рік: як заборонено загадувати бажання

Не лише діти, а й цілком дорослі люди з радістю вірять у добрих духів та персонажів. А чим міцніша віра, тим реальніша винагорода.

Всі ми з нетерпінням чекаємо на новорічну ніч, щоб загадати своє найпотаємніше бажання.

І у кожного є для цього свої ритуали: хтось спалює бажання, написане на папірці та випиває з шампанським, хтось вішає символ бажання на ялинку, а хтось просто думає про бажане під бій курантів. Ні неправильних способів загадати найпотаємніше, але є неправильні бажання, щось, чого не можна просити. І далі ми з вами розберемося, що сюди входить

Чому не можна загадувати зле під бій курантів
Людина, немов посудина, здатна накопичувати негатив по краплі. Буває таке, що він і не помічає, як ця чаша переповнюється, а потім уже буває пізно. Там образився, тут розсердився, затаїв злобу, позаздрив — і всередині твориться бардак. І ось приходить свято – улюблений Новий рік. Усі веселяться, загадують бажання. Людина, яка причаїла образу, не може абстрагуватися і, бажаючи полегшення, починає загадувати під бій курантів погане для своїх кривдників. Чим загрожує така поведінка?

Бажаючи комусь поганого, людина автоматично вибирає бік зла. Темні сили оволодівають його душею. Так, вони можуть виконати новорічне бажання, але не проґавлять свого: незабаром бідолаха почне мучитися не менше за свого кривдника.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Побажання зла це бумеранг, який обов’язково повернеться. Людина отримає кармічне покарання, і добре, якщо тільки вона, а не її діти. Небеса позбавляють свого заступництва тих, хто зробив свій вибір на користь сил темряви.

Чого не можна просити на Новий рік
Не лише діти, а й цілком дорослі люди з радістю вірять у добрих духів та персонажів. А чим міцніша віра, тим реальніша винагорода.

Але якщо малеча просить у доброго Святого Миколая велосипед, і це нормально, то мамам та татам просити собі якісь матеріальні блага не варто. З дорослих набагато більше питається. Якщо ви зациклені на фінансах, роботі, то, ймовірно, отримаєте у відповідь на своє прохання ще більше турбот, обов’язків тощо. У світлих духів Нового року можна просити тільки чогось нематеріального — саме за цю сферу життя вони відповідають.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ви зіпсуєте собі життя. якщо зробите це на Новий рік: як заборонено загадувати бажання