facebook

Підлітки жорстоко побили однокласницю у кутку класу – усі сміялися

У мережі Facebook з’явилося відео, на якому хлопець-підліток б’є дівчину. У дописі користувач, який опублікував відео, вказав, що події відбувалися 27 листопада у ліцеї села Першотравневе Гладковицької громади Житомирщини.

Директор Першотравневого ліцею підтвердив журналістам цей факт і прокоментував ситуацію.

Так, справді, бійка сталася у 8-А класі нашого ліцею 28 листопада.

 

Того дня дівчинка, яку вдарив її однокласник, святкувала день народження — діти їли торт, між ними були нормальні дружні відносини. Спочатку вони щось там балувалися, потім почалася суперечка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Дівчинка гребінцем вдарила хлопця по обличчю, потім вдарила його в область паху. Після цього сталося продовження бійки, яке потрапило на відео, де хлопець бив дівчину.

 

Вчителі в нас чергують в коридорі, а не в класах, тому якби хтось із дітей, які спостерігали за бійкою, нас повідомив, то ситуація була б вирішена одразу, але цього не сталося.

 

Так, цей випадок нас не красить, але він вже стався і треба розбиратися, – сказав Микола Левківський в інтерв’ю Суспільному.

За наслідками бійки у 8-А класі в Першотравневому ліцеї Гладковицької громади, де хлопець бив однокласницю, поліція склала адміністративні матеріали на батьків дітей, які брали участь в бійці.

Про це в коментарі Суспільному Житомир розповіла речниця поліції Житомирщини Вікторія Дубовик.

За її словами, звернення за фактом побиття дитини поліція отримала четвертого грудня.

В поліції так прокоментували подію:

На місці працювали наші ювенали. Стосовно батьків, чиї діти були залучені до бійки, поліцейські склали адміністративні матеріали за частиною 3 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йдеться про невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей. Наразі конфлікт вдалося врегулювати. Складені адмінматеріали поліція скерувала до суду, який має вирішити питання стосовно притягнення до відповідальності всіх причетних.

Також стало відомо, що у розслідування втрутилася прокуратура.

Повідомлення зібрало сотні коментарів та поширень. Дехто з місцевих стверджує, що булінг учениці триває вже кілька років без належної реакції з боку керівництва ліцею.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Підлітки жорстоко побили однокласницю у кутку класу – усі сміялися