facebook

«Схожа на Жанну Фріске»: зовнішність Анастасії Заворотнюк сильно змінилася після хіміотерапії

Зірка бореться за життя.

Зовнішність 49-річної Анастасії Заворотнюк сильно змінилася внаслідок лікування хіміотерапією. Про це повідомляють джерела з оточення акторки.

Заворотнюк широко відома в Україні після серіалу «Моя прекрасна няня» – російської адаптації відомого британського ситкому.

Нині акторка бореться з онкологічною хворобою і вже тривалий час не з’являться на публіці.

В оточенні Заворотнюк неохоче діляться подробицями про зовнішній вигляд кінозірки. Проте кажуть, що жінка сильно змінилась.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вона все розуміє і їй не хочеться показати себе публіці. На жаль, хвороба внесла непоправні зміни в її зовнішність, – сказала колишній реквізитор Московського художнього театру ім. Чехова Світлана Веселова.

За словами лікарів, актриса зараз вдома. Але її привозять на процедури, оглядають різні фахівці.

Анастасія не здалася і вірить у краще. Тримається. Доглядає за собою. Розповідають, мало не кожен день телефоном спілкується зі своїм священником, – запевнила музичний продюсер Олеся Сазикіна.

Джерела стверджують, що Заворотнюк зараз стала зовні дуже схожа на Жанну Фріске (мається на увазі фото співачки на візку в аеропорту).

Жанна Фріске після хіміотерапії.
Дівчина присвятила пост тим, хто підтримує її важкий період

Анастасія змінилася, каже театральний продюсер Валерій Сергєєв, змінився погляд, стан і колір шкіри. Наслідки кількох курсів хіміотерапії дають про себе знати. Крім того, актрисі важко дається зв’язкова мова – іноді вона говорить невиразно. Вона скаржиться на сильну втомлюваність, їй важко протягом довгого часу зберігати активність.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

«Схожа на Жанну Фріске»: зовнішність Анастасії Заворотнюк сильно змінилася після хіміотерапії