facebook

Жінка похизувалася, як мимоволі помстилася сусідці, яка крала її посилки: що вона замовила

Це була карма.

Жінка розповіла, як ненавмисно помстилася сусідці за крадіжку її посилок.

30-річна жінка пояснила на Reddit, що вона регулярно замовляє поповнення своєї колекції.

Вона написала: “Моя сусідка переїхала до своєї оселі приблизно 3 місяці тому зі своїм 9-річним сином. Я була близькою подругою людей, які там жили раніше, і внесла їх до списку довірених сусідів, яким можна доставляти посилки, якщо мене немає вдома. Відтоді, як вона переїхала, я змінила ситуацію з поштовими службами, але, на жаль, багато хто з кур’єрів не мав цієї інформації. На жаль, декілька посилок доставили новій сусідці, і коли я пішла за ними, вона заперечувала свою обізнаність або дала мені вже відкриту посилку і використала виправдання, що її син випадково її відкрив”.

Замовивши декілька нових “спеціальних доповнень” для своєї колекції, вона вирішила, що в день доставки працюватиме вдома, щоб забезпечити безпечну доставку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Попри всі запобіжні заходи, виявилося, що посилка була доставлена її сусідці, і вона додала, що її “серце впало”, коли вона отримала повідомлення. Вона продовжила: “Я вийшла з дому і пішла до будинку сусідки, щоб постукати до її дверей”.

Сусідка не мала щасливий вигляд, побачивши її, і заперечувала, що знає про доставку посилки, зрештою розлютившись і лаючись на неї, щоб вона дала їм спокій. Жінка продовжила: “Перш ніж я встигла договорити, вона грюкнула дверима перед моїм носом. Я була явно роздратована, знову постукала до неї у двері і почала чекати, але вона повністю ігнорувала мене протягом як мінімум 10 хвилин”.

Засмучена жінка пішла додому і зателефонувала до кур’єрської служби, намагаючись забрати своє майно. У той момент, коли вона була в режимі очікування, у вхідні двері пролунав гучний стукіт. То прибігла сусідка із сином, який плакав. Вона почала кричати на неї: “Через тебе в моєму будинку з’явився чортів величезний павук!”.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Жінка похизувалася, як мимоволі помстилася сусідці, яка крала її посилки: що вона замовила